Šta vam je ulepšalo dan ..ili noć

Started by Deda, March 31, 2010, 10:45:57 PM

Previous topic - Next topic

emge

dmi

Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Vockica

Srela sam mamu bivse ucenice koju sam jedva nagovorila da trenira odbojku. Bila sam sigurna da ce uspeti. Mama mi kaze igra super i da su poceli da se interesuju za nju i cekaju poziv za reprezentaciju, pionirsku. I jos mi kaze da nije bilo mene nista :diva:
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

limun

Vanjuska  :girl_in_love: Jano, ne sumnjam u tebe  :kiss1:

Dmi  :clap:

Vockice  :respect:

disco2000

MissL

Jano drzim fige :bighug:
I buducim studentima takodje
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

anelore

Vockice  :ok:
To sto MM i ja veceras idemo u bioskop  :girl_in_love:

martina

snijeg :)
docekale su me na fb predivne slike capljine, mostara i sarajeva pod snijegom, a onda i slike mog prijatelja splice s fakulteta (iz splitskih novina) kako skace u more po snijegu i izvlaci kajak iz mora

malo mi je razveselilo ovaj sivi dan u ovom mom podrumu na poslu ( od milja ga zovemo dungeon)
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

prevodilica

Quote from: martina on February 03, 2012, 09:16:04 PM
snijeg :)
docekale su me na fb predivne slike capljine, mostara i sarajeva pod snijegom, a onda i slike mog prijatelja splice s fakulteta (iz splitskih novina) kako skace u more po snijegu i izvlaci kajak iz mora

malo mi je razveselilo ovaj sivi dan u ovom mom podrumu na poslu ( od milja ga zovemo dungeon)

i mi radimo u podrumu, bukvalno u nivou ulice smo, i ne znam sta je gore po lepom vremenu, kukamo za suncem, a po ruznom, da svisnes isto, a najvise cu da svisnem od najraznovrsnijih komentara mojih koleginica i kolega a u vezi sa
podrumom

nego, morala bih dooobro da se potrudim da se setim sta je meni ulepsalo dan :hm:

jel

jano  :girl_in_love:
dmi  :clap:
i za ove romanticare  :kiss1:
My name is Luton, Robin Luton :lol:

senka

okrenuh par telefona na koje je "palo malo prašine", baš je prijalo :)
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

limun

Senka, bas bih mogla i ja da krenem tvojim stopama. Sigurna sam da je prijalo  :)

AnaK

Janko 23.7.2002.

disco2000

vojka

danasnje popodne samo za sebe i home made spa relaksacija :lol:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012