Šta vam je ulepšalo dan ..ili noć

Started by Deda, March 31, 2010, 10:45:57 PM

Previous topic - Next topic

anelore

:love32: Fina.
Meni je dan ulepsalo sto ovde mogu da vam svasta kazem i svasta mudro da procitam, da se vama isplacem i ismejem. Majke mi, nemate pojma koliko mi je sada lakse.

cici

Finalina

Quote from: anelore on October 10, 2012, 11:24:55 AM
Meni je dan ulepsalo sto ovde mogu da vam svasta kazem i svasta mudro da procitam, da se vama isplacem i ismejem. Majke mi, nemate pojma koliko mi je sada lakse.
nisam te ovde ovako čula, odavno  :bighug:

Vila

:'( :girl_in_love:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Lani

:kiss1: :bighug: :kiss1:

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Lukina mama

Luka ,09 April 2005

dmi

finalina bezobraznice jedna :sissyfight:
eto ti ga NA~~ :lol:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

AnaK

Jedna divna drugarska kafa, i gomila stvari koju je Janko dobio od malo starijeg drugara  :love32: :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Ira

Fina je diivna  :love32:
i bas je poseban utisak ostavila na mene kad smo se vidjele u Bg  :girl_in_love:
Anelore  :girl_in_love: :love32:

Meni danas
Poklon moje SS  :girl_in_love: :love32:

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

anelore

AnaK i Ira  :love32:

Meni juce ulepsala dan dva komplimenta, u razmaku od 10 minuta, da divno izgledam i da sijam  :girl_in_love: (neverovatno, identicne formulacije, dve zene koje se ne poznaju)

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Margarita