Šta vam je ulepšalo dan ..ili noć

Started by Deda, March 31, 2010, 10:45:57 PM

Previous topic - Next topic

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

AnaK

Jeste, stvarno, baš sam pod utiskom  :girl_in_love: Rekla mi je da radi u računovodstvu, kao i pola njenog odeljenja. Da sam im ja predavala II i III razred, i da je u prvom razredu imala trojku i mrzela računovodstvo, a da sam im ja pokazala da je računovodstvo lepo, logično i lako, i da je imala kod mene peticu. I tako, baš me je obradovala  :'( :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Ira

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

kalimero

Quote from: AnaK on April 26, 2013, 11:02:54 PM
Jeste, stvarno, baš sam pod utiskom  :girl_in_love: Rekla mi je da radi u računovodstvu, kao i pola njenog odeljenja. Da sam im ja predavala II i III razred, i da je u prvom razredu imala trojku i mrzela računovodstvo, a da sam im ja pokazala da je računovodstvo lepo, logično i lako, i da je imala kod mene peticu. I tako, baš me je obradovala  :'( :girl_in_love:

:love32: kako je ovo divno, ali najstvarnije.....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Elanor

Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

gasha

kako je ovo lepo cuti
  :love32:
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

maxic

Meni proljece!!!! Koliko smo ga samo  cekali!!!
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Elanor

Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

martina

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

martina

jao, super
a ja sam isto mislila da je to racunovodstvo nesto sto ja nikad ne bih mogla da radim... a onda sam imala ovdje na koledzu, dva semestra... i to mi je bila najbolja ocjena... nije bilo toliko do profesora, koliko sto to stvarno ima smisla
mislim, nije bas da sam voljela, al mi je islo, nekako
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

vojka

Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Unabebili

to sto danas nisam morala nista da kuvam  :rofl:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

cici