Šta vam je ulepšalo dan ..ili noć

Started by Deda, March 31, 2010, 10:45:57 PM

Previous topic - Next topic

disco2000

Summer

Una  :clap:

gasho  :clap: :love32:

idem sutra vece na koncert Dzibonija  :girl_in_love:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Margarita

summer, lep provod sutra :clap:
i rafi i uni danas :girl_in_love:

Pepi

stacka

Una, sjajno  :clap:

Gasho :girl_in_love:

Meni vece ulepsao Bubin sms  :kiss1:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

bubi

Stacka :bighug:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Vila

Ja večeras sa sestrom i kumom, i sestrinom kumom :lol: idem na gibonnija :clap:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Blue

Summer, Vila, ocekujem detaljan izvestaj sa koncerta  :baba:

:turpija:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Summer

Ja sam jos pod utiskom, bilo je FENOMENALNO  :girl_in_love: svirao je 2h i 40 minuta i svaki minut je cela arena bila ispunjena nekom neverovatno dobrom energijom. on je nekako bas dao sve od sebe, nastup je bio skroz emotivan, muzicari sjajni. cak sam i ja ovako trudna djuskala 90% vremena  :girl_haha:

ja sam inace par puta planirala da odem na njegov koncert, prethodnih par godina - u Novi Sad, Budvu, Dubrovnik, (ovo dvoje poslednje, jer sam u vreme odrzavanja koncerata bila u Trebinju, da ne mislite da sam luda  :rofl:) ali uvek mi je nesto poremetilo planove. i sad sam bas srecna sto sam sacekala  arenu  :girl_in_love:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

disco2000

Re
Ja mislim da nisam cula ni jednu pesmu :lol:

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Summer

stvarno je nemoguce da nisi cula bar Libar  :rofl: :rofl:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

disco2000

Pa jedino da nisam znala :lol: u busu ili na nekom decijem rođ.ili u nekom kafiću :think:

cici

Quote from: Summer on October 26, 2013, 03:58:35 PM
Ja sam jos pod utiskom, bilo je FENOMENALNO  :girl_in_love: svirao je 2h i 40 minuta i svaki minut je cela arena bila ispunjena nekom neverovatno dobrom energijom. on je nekako bas dao sve od sebe, nastup je bio skroz emotivan, muzicari sjajni. cak sam i ja ovako trudna djuskala 90% vremena  :girl_haha:

Da takav je bio i moj utisak iz NS.On ima tako neku neverovatnu energiju, nepisivo.

cici

I da dodam da posle koncerta uopste ne mogu da slusam ni jednu njegovu pesmu koja nije live.