Šta vam je ulepšalo dan ..ili noć

Started by Deda, March 31, 2010, 10:45:57 PM

Previous topic - Next topic

Lani


monochrome

ah devojke :girl_in_love:

meni je moje dete ulepsalo dan...trenirala je 2 sata sa odraslima aikido, i to sa jo-om i bokken-om...trener je odusevljen...kaze da je stella bila samuraj u proslom zivotu  :rofl: :girl_in_love:

Dacko

Patimo se s gripom već nekoliko dana. Boris ga je prvi dobio pa se prvi i oporavio i poneo se kao pravo zlato: samoinicijativno me je ušuškavao, donosio mi sok, podmetao jastučiće, umuvavao se kod mene u krevet kao mače i 'preo' da brže ozdravim...

U nekom od tih maženja, pošto nisam imala šta više ni da pričam, postavila sam mu prilično teške zadatke iz matiša i sad ne mogu da izdržim a da ne napišem šta je on bez greške rešavao iz glave sa svojih sedam godina:
- Ako Pera živi 6 ulica dalje od Mike, a za pet minuta pređe 2 ulice, za koliko minuta će stići kod druga? (Posle pet sekundi razmišljanja: 15 minuta).
- Ako jedan dečak pojede pola torte, a drugi jednu trećinu od ostatka, koliko je torte ostalo. (Njegov proces rešavanja: Hm, hm, ovo je malo zaguljeno, možda bi trebalo da nacrtam. Dobro, mrzi me da ustajem, pa ću kao da crtkam na ćebetu. Torta će da bude krug. Onda ga presečem na pola, onda od toga oduzmem jednu trećinu, pa mi ostanu dve trećine, ali to su dve trećine od pola torte, a za celu tortu to su dve šestine. Znači, ostalo je dve šestine torte!)
- Ako Milan ima 6 bombona a Jana pedeset posto više, koliko ima Jana? (Odgovor: Pa pedeset posto je isto što i jedna polovina, znači imaće za tri više, dakle 9.)

Mama matematičarka me zeza pitanjem da li ga to spremam da upiše gimnaziju, ali zapravo mu samo postavljam zadačiće za razmrdavanje vijuga, za koje on odlično zna da nema nikakvu obavezu da ih uradi,

Blue

neverovatno sta sve zna sa sedam godina  :girl_in_love:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

AnaK

Janko 23.7.2002.

rafa

10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Summer

Bravo za B.  :clap:

Ja moram da prijavim kako sam sebi u sredu ulepsala dan tako sto sam na pola sata ostavila iliju i s i d sa tatom i isfenirala se u salonu ispred kuce. osecam se tako lepo i zenstveno, jer posle 6 nedelja opet imam frizuru  :rofl:


David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Margarita

svasta lepo na ovoj temi  :clap: :girl_in_love:

meni je dan ulepsao petar, koji nije mogao da saceka 8. mart, pa sam ovo dobila unapred :girl_in_love:
sam je smislio tekst :blink:  :'( :love32: :love32:
Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

disco2000


prevodilicaAnaK

Janko 23.7.2002.

cicistacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.