Šta vam je ulepšalo dan ..ili noć

Started by Deda, March 31, 2010, 10:45:57 PM

Previous topic - Next topic

Praslin

jao Linga, ne mogu ni da zamislim  :girl_haha:
drugačiji svet, definitivno
jedva čekam utiske  :girl_in_love:"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Zumbulica

Divno, divno, bas imate cemu da se radujete  :girl_in_love: :voda: :voda:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

AnaK

Janko 23.7.2002.

emge

Linga, blago tebi :love32:
i da nam prekucas :)

linga

Joj hoću, da se malo hvalim, mnogo se sebi svidjam gledano njenim očima  :rofl:

linga

Evo ga sastav  :girl_in_love: :love32:
Lani, obrati pažnju na deo o teretani  :rofl: :girl_haha:
Dugo sam razmišljala o kome da pišem, a porodici ili prijateljima. Na kraju mi je sinulo – pa o kome drugom da pišem nego o osobi koju najviše volim, koja mi je podarila život, mojoj mami.
Pre svega, moram da priznam, da mojoj mami uopšte nije lako. Ima troje raymažene dece koja se po celi dan svađaju i raspravljaju. Biti majka je zahtevan posao. Ustaje pre svih, sprema doručak, užimnui deci i njih same za školu, ode na posao, tamo je iznervira 15 ljudi, dođe kući, a tamo je zatekne haos. Spremi ručak i večeru, pomogne deci oko domaćeg, spremi ih sve za spavanje. I tek što legnu i zaspu i taman pomisli da napokon mir i tišina, seti se da nije opeglala veš, pa onako polubudna u ponoć pegla dečiju opremu za fizičko.
Ja to, iskreno, ne bih mogla da izdržim. Odustala bih posle dva dana. Morate biti strpljivi, odlučni ali i osećajni i nežni da biste bili majka.
Moja mama je sve to, i ima još pedeset hiljada osobina. I sve te osobine su dobre. Čak i kada mislite da majka nije u pravu, pogrešili ste. Šta god učinila, to čini za vaše dobro.
Ako sam nešto naučila uz odrastanje s mojom majkom jeste da nikad, ama baš nikad ne treba da se raspravljate i svađate s njom. Od toga trenutka se pretvara u pobesnelu aždaju, koja umesto da bljuje vartu, bljuje nove kazne i zabrane po čitavoj kući. Naravno, svako ima i vrline. Moja majka je nežna, mogu sve da joj kažem, voli nas i čuva.  Majka je ta koja vam stavlja flaster na koleno kada se povredite, koja zna svaku vašu simpatiju i koja kuva najukusnija jela.
Mama je spolja lepa koliko i iznutra. Visoka je i uporno sebe ubeđuje da je punija, a ja to još upornije poričem. Ima crvenu talasastu kosu do ramena, koju često farba i sređuje. Voli da eksperimentiše s bojama, pa je za života bila brineta, plavuša i crvenokosa.
Mislim da na nju najbolje utiče teretana. Voli da trenira, kao i ja, i oseća se jačom i srećnijom dok je okružena spravama za vežbanje.
Mama radi u agenciji za odnose s javnošću. Ni ne pitajte me šta to znači. Većinu njenog posla obavlja na kompjuteru, na društvenim mrećama, tako se je prilično uključena u nove tehnologije i to joj je sve jednostavno.
Ali najviše od svega volim njeno kuvanje. Uživa da ptravi i eksperimentiđe sa raznim jelima. Opsednuta je zdravom hranom i stalno nam sprema zdrave užine. Obožavam kada zajedno pravimo razne kolače, koji većinom nestanu za pet minuta.
Majka je osoba koju definitivno ne želim da izgubim, ona je ta koja je moje detinjstvo učinila srećnim i bezbrižnim. Da nije takva kakva je, moje odrastanje bi bilo potpuno drugačije.

disco2000

#4446
Ijao... : :girl_in_love: :girl_in_love: :girl_in_love: :'(
"Odustala bih posle dva dana." u tome se nalazim i prepoznajem :rofl:

Deda

Bas je lepo biti ti  :love32:
Zaslužila je tri petice, kakav zreo sastav  :girl_in_love:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Dacko


Vila

Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

AnaK

Janko 23.7.2002.

emge

Linga, blago tebi na njoj i njoj na tebi :girl_in_love:  :'( :'( :'(

Pepi

Divna je Jana, zahvaljući mami (i tati)  :love32: :'(

linga

Hvala vam drugarke, tri puta sam se raspizdila i tri puta je pitala jel zaista tako misli  :love32: :'(
A dobar mi je pokazatelj i da sve ono što im godinama ulivamo u glavu negde se i zadrži iako mi to ne slutimo  :rofl: