Šta vam je ulepšalo dan ..ili noć

Started by Deda, March 31, 2010, 10:45:57 PM

Previous topic - Next topic

Xe

http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

NenaS

:love32: Divno Una..Kad god citam kako lepo pises o tvom detetu setim se moje divne, nazalost pokojne, mecehe...(boze kako ruzna rec)
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Summer

Ja sam sama sebi ulepsala poslednjih par dana time sto sam prestala da se nerviram oko nepronalazenja posla i pocela da pravim planove kako sto bolje da iskoristim ovo leto i slobodno vreme. Kad vec ne radim, bar da imamo neku korist od toga  :D

Pa sam smislila da vec sredinom jula idemo nas troje u Hercegovinu, malo TB, morence svaki dan, a jedno 10 dana da odemo u planinu, moja tetka ima kucu pored Nevesinja, super sredjenu, a praznu. Nagovorila sam i drugaricu jednu da ide sa mnom, jer bas ne bi bilo zanimljivo - ja i deca, sami u borovini  :girl_haha: Onda u avgustu i MM dolazi u Hercegovinu + imamo ponudu za neki stan na Stradunu, da ga koristimo pa dana za odmor, bez naknade. Eto, samo mastam i planiram i suepr mi je.  :rofl:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

AnaK

Stačka  :love32:

Aleks, i ti nama  :bighug: :kiss1:

Summer, divno  :girl_in_love: Obustavi potragu do septembra  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Lani

Summer  :girl_in_love:
U pravu je AnaK, ko ne mora ne traži posao preko leta. Opusti se i uživaj sa tvojima.  :girl_in_love:

Una  :clap:  25 dana more :girl_sigh:

linga

linga

Quote from: Summer on June 08, 2010, 12:59:32 PM
Ja sam sama sebi ulepsala poslednjih par dana time sto sam prestala da se nerviram oko nepronalazenja posla i pocela da pravim planove kako sto bolje da iskoristim ovo leto i slobodno vreme. Kad vec ne radim, bar da imamo neku korist od toga  :D

Pa sam smislila da vec sredinom jula idemo nas troje u Hercegovinu, malo TB, morence svaki dan, a jedno 10 dana da odemo u planinu, moja tetka ima kucu pored Nevesinja, super sredjenu, a praznu. Nagovorila sam i drugaricu jednu da ide sa mnom, jer bas ne bi bilo zanimljivo - ja i deca, sami u borovini  :girl_haha: Onda u avgustu i MM dolazi u Hercegovinu + imamo ponudu za neki stan na Stradunu, da ga koristimo pa dana za odmor, bez naknade. Eto, samo mastam i planiram i suepr mi je.  :rofl:

Sjaaaajne kombinacije  :clap:
Joooj sto se meni dopada TB.... blago tebi.

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Lani

nelly

...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

Saska

summer, sad ces garant da se zaposlis, cim si tako pocela da razmisljas  :girl_haha:     utorak  :)

Xe

http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

maripoza

Old enough to know better, but too young to care.

disco2000

Kupila stvarcice za curicu :love32: haljinicu za izlazak :love32:

janavi

Quote from: Marty Maraskino on June 16, 2010, 06:26:33 PM
Kupila stvarcice za curicu :love32: haljinicu za izlazak :love32:
divnooo
slikaj nam da vidimo :love32:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it