Šta vam je ulepšalo dan ..ili noć

Started by Deda, March 31, 2010, 10:45:57 PM

Previous topic - Next topic

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

linga

Jutros se probudila u 6 i gledala neki limunada film, ne stizem uvece jer se komiram rano u krevet...

Beatrix Kiddo

Ah, ja jos nista nisam ovdje pisala  :'(

Doduse, jesam imala lijep provod u subotu vece  :girl_smile:  ali je to sad davnoo bilo...
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

stacka

Reci "Mama, ja te puno volim" cim sam otvorila oci :love32:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Stacka  :girl_in_love:

Sinoć ležim u krevetu, glava mi se raspada kako boli a neko mali se šćućurio pored mene i stavlja mi ruku na čelo da me ne boli glava i kaže: Mamice moja najlepša na svetu.  :love32:

emge

Šetnja i odlazak u bioskop, dok je Marta kod kuće ostala sa bebisiterkom (drugi put u životu, ali planiramo da je ustalimo makar jednom u deset dana)

Deda

Meni je jutro ulepsalo kad sam procitala janavi i lani  :girl_in_love:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Glitter

Gledala sinoc sa zmuom predstavu `Dundo Maroje` u Ks pozoristu...odlicna je, topla preporuka  :good: mislim da ovog meseca i gostuju u Bg  :innocent:

linga

Quote from: Lani on April 08, 2010, 09:21:35 AM
Stacka  :girl_in_love:

Sinoć ležim u krevetu, glava mi se raspada kako boli a neko mali se šćućurio pored mene i stavlja mi ruku na čelo da me ne boli glava i kaže: Mamice moja najlepša na svetu.  :love32:

Jao, istopicu se  :love32:
kad god negde odem bez Alekse kad se vratim on me milki po obrazu i kaze "pepa", valjda dete misli da stalno idem kod frizera  :rofl:

stacka

Dan mi je ulepsalo to sto mi je zet rekao da s obzirom na to da nosim devojcicu izgledam extra i da mi je sve otislo u stomak :girl_haha:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Dada

Kupila sam (L'Oreal)  puder poslije 100 godina i na nagradnoj igri dobola njihovu maskaru :girl_in_love:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

AnaK

Osim divne kafe sa drugaricama-forumašicama na čelu sa Rafom, klub stočić u dnevnoj sobi, posle min 5 godina  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

janavi

gledam danas slike na Picasi od nekih ljudi, i na jednoj slici prepoznam drugaricu iz osnovne :girl_in_love: :girl_in_love:
za koju se ispostavi da je sestra od tetke yo-yo man-a ko se seća (lika poznajem preko neta iz neke totalno desete priče) :)
oduševih se, i ja, a i on, ismejasmo se slatko :girl_haha: