Šta vam je ulepšalo dan ..ili noć

Started by Deda, March 31, 2010, 10:45:57 PM

Previous topic - Next topic

Margarita

Deda

Ja sam juce zavrsila jedan veci posao sa potpuno nepoznatim ljudima sa kojima nisam do sada radila. Znaci, na svakom koraku sam imala prepreku i uz pomoc neznanaca i malo srece se sve resilo. Ali ono sto mi daje nadu je da i dalje ima ok i normalnih ljudi  i ipak se dobro dobrim vraca...
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Glitter

20 minuta na skajpu sa Katjom, vest da se ipak vraca u septembru (na 4 meseca doduse ali i to je ok) i da mi je kupila cizmice koje sam zelela   :girl_in_love:

Glitter

bravo dedo :clap:
iz nekih situacija sam naucila da ljude ne delim na moje i tvoje nego ili valjas ili ne valjas...tako su i manje poznati dobili sansu :)

maxic

Ne da mi je uljepsalo dan, nego mjesec i godinu. Trudna mi najbolja drugarica iz srednje skole!!!! Ja sam bila presrecna i prosle god kad smo se vidjele, jer se konacno skrasila, ali ovo je premasilo sva moja nadanja. SRECNA sam, srecna!!!!!
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Deda

E neka je sa srecom, i ja se radujem sa tobom  :girl_in_love:
I ja se tako obradovala kad sam videla da je bivsa zena mog direktora u bivsoj firmi rodila bebu, nisam znala ni da se udala, tako se bzv rastali, on se ozenio (super sam ja i sa njegovom sadasnjom zenom  :girl_haha: ) a ona mi bila nekako uvek tuzna i usamljena. Svi troje su super, jos samo da direktor i njegova sadasnja zena dobiju bebu i da se sve kockice sloze .
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Lani

Divno, najviše volim vesti o bebama/trudnoćama.  :girl_in_love:

AnaK

Maxic  :love32:

Meni svašta nešto. Prvo, petak je. Drugo, vest da mi je žmu izgleda nabacio tezgu koja će mi konačno doneti zaradu proporcionalnu uloženom radu (po mojim merilima) :pljucka: Treće, frizura. I, četvrto, savršena kugla sladoleda u savršenom kornetu. Ukratko, bio je ovo jedan baš lep dan  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Saska

jesi li to overila Srce? kakva je frizura?

AnaK

Overila :) Kugle su oooogromne, jedna je ceo sladoled  :girl_haha: a kornet, slatki, po obodu umočen u čokoladu pa u seckane lešnike :nesvest: Frizura moja, malo stanjena, zdravih krajeva :)  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

emge

Uh, što dobro zvuči to Srce :balavi:

Ja sam upravo srela frizerku iz obližnjeg salona u ulazu u saznala da živimo u istom ulazu :clap:
Dogovorile smo se za feniranje večeras kod mene. :clap:

anelore

Upoznala Praslin i Vida danas na Tasu.  :girl_in_love:

Blue

nove preslatke Camper cipelice  :love32:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

maripoza

Old enough to know better, but too young to care.

Blue

pozo :think: