Main Menu

ljubomora, ali bas ljubomora

Started by veki, April 06, 2010, 01:22:21 PM

Previous topic - Next topic

veki

problem razdvojenog druzenja je sto nemam kome drugu da ostavim, ne mislim da joj popustim, ja sam prilicno ostra, budem i nezna, ali generalno ja ovakve njene ispade kaznjavam jer je neprihvatljivo da se mlati unaokolo bilo ko, pa cak i da ima izgovor (osim kod samoobrane, tu samo razgovaramo kako izbeci sledeci slucaj)
to ja ovde kukam vama.

Dedo u Stavrosu tj bilo gde gde sam ja sa njima 24/7 je druga prica, nema histerije, dranja, urlanja, mozda malo suzica, ali nikako frke i tuce, jer nema ko da ih izvuce iz kazne i da im popusti, i one to znaju. drugo plaza je sama po sebi dovoljna :)

Deda

Veki, u vrticu cde mozda svaka svoju grupu da nadje...jos godinu dana i mora da popuste(tm i sveki mislim)
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Finalina

Ja sam sa mm-om u popodnevnim casovima isla u odvojene setnje, ako budes mogla nesto slicno svakako pokusaj.

Da li ona kapira kaznu tj kako je ti kaznjavas i ko je izvlaci iz kazne? ..... mozda ona ne razume da radi nesto lose kada se samo lose oseca ( kako kazes, radi ljubomore ) . Najiskrenije se nadam, ali i verujem da sve to nece potrajati jer nece ni ona moci dugo tako (nece joj biti prijatno i interesantno).

A kada se igraju same da li ima takvih ispada i da li se tako ponasa samo kada su obe medju decom?

veki

Quote from: Deda on April 07, 2010, 10:44:29 AM
Veki, u vrticu cde mozda svaka svoju grupu da nadje...jos godinu dana i mora da popuste(tm i sveki mislim)
sad kad nema sanse za vrtic, imaju oboje ideju da ih 2 puta upisemo u predskolsko :lol:
valjda su shvatili da im fale deca, ali sad nam je opcija privatni vrtic koji kosta poprilicno

veki

Quote from: Finalina on April 07, 2010, 10:48:50 AM
Ja sam sa mm-om u popodnevnim casovima isla u odvojene setnje, ako budes mogla nesto slicno svakako pokusaj.

Da li ona kapira kaznu tj kako je ti kaznjavas i ko je izvlaci iz kazne? ..... mozda ona ne razume da radi nesto lose kada se samo lose oseca ( kako kazes, radi ljubomore ) . Najiskrenije se nadam, ali i verujem da sve to nece potrajati jer nece ni ona moci dugo tako (nece joj biti prijatno i interesantno).

A kada se igraju same da li ima takvih ispada i da li se tako ponasa samo kada su obe medju decom?

znaju obe sta je kazna, pokusavaju nekad da bojkotuju, u sustini je najgora kazna kada im ukinem igrice, crtani ili odlazak na neko mesto koje smo planirali.
Ispadi u kuci, sa decom, svuda. Aleksandra je najglavnija, i o tome smo pricali i objasnili se kako i gde i sta,  i da niko nije najglavniji i sve smo to sredili tj ja sam tako mislila jer se u mom prisustvu ovo ne izgovara, a brat mi kaze da mu je nekoliko puta ponovila da je ona glavna i da ce mu reci kuda da vozi. E sad on i h ne vidja cesto i njemu je to bila sala ali meni nije, to sad znaci da postoji nesto sto ja ne mogu iskontrolisati i da se njoj kao i uvek u mom odsustvu titra jer je ona ta koja je babina i dedina ljubimica i mada sad ta razlika nije vise tako ocigledana u njihovom ponasanju prema njima dvema, Kika im nije zaboravila. Moram priznati da je Kika sama po sebi jednostavnija za oblikovanje, mada se ponekad ne cini tako, za razliku od ALeksandre.

Faza ja sam sigurna da jeste i da ce popustiti za mesec dva, ali sad ja moram da nadem stav u toj fazi :) izmedju pravedne i emotivne mame

Finalina

u tom slucaju ne treba traziti razlicitost ili krivca medju njima dvema, vec kao u vojsci :D , kada dodje do konflikta obe su "krive"  ... i tako neko vreme, nekoliko puta i videces kako reaguju .... ovako cete razvlaciti na dve strane, a kao miljenice bake i deke ( na sta tek ne mozes uticati, osim sto ne treba ni da pokusavas ) neka imaju sa njima odnos neovisno od toga kako ti sa njima postupas jer ce vrlo brzo one napraviti selekciju sta mogu i kada mogu

da li si pokusala da ih razdvojis tj da im zabranis da se igraju zajedno, kao neki vid kazne?

veki

da, cim nastane frka svaka u svoju sobu i kraj, nema igranja, posle toga su divne :mrgreen:
ovo je najdelotvornije do sad, ali nije primenljivo na javnim mestima

Finalina

bice to onda dobro, ovo kako radis vec sada je sasvim ok

Finalina

;)  .... ja se divim svima sa blizancima

p.s. meni je neostvarena zelja da ih i sama imam  :-X  ( uglavno su svi bili u  :blink:  i mislili da sam  :fool:  kada sam to pricala  ) , a to je tako uzbudljivo i divno  :love32:

Elanor

Quote from: Finalina on April 07, 2010, 11:43:53 AM
;)  .... ja se divim svima sa blizancima

p.s. meni je neostvarena zelja da ih i sama imam  :-X  ( uglavno su svi bili u  :blink:  i mislili da sam  :fool:  kada sam to pricala  ) , a to je tako uzbudljivo i divno  :love32:
:blink: i :fool:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Deda

Jao Fina, ajde neko drugi ali ti  :blink:, pa ti kao da iams blizance, cak mislim da je ta varijanta malo i teza mada ovo sa blizancima nisam probala  :D
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Finalina

sta da ti rečem, sve ti je jasno  :lol:  .... ja samo iskrena  :turpija:  .... i po malo  :fool: 

veki

jeste teze fini sa malom razlikom, jer je sa blizancima sve odjednom, a ovo je sve sa nekom poluzadrskom.
Meni da je neko rekao blizanci ja bi ga u momentu otkacila
moja zelja bila 3 komada sa 2,5 do 3 godine razlike, videla sebe na 10-godisnjem bolovanju :lol:
tako su bar radile moje koleginice pre 20 godina