Main Menu

ravna stopala

Started by gasha, April 06, 2010, 10:42:31 PM

Previous topic - Next topic

emge

Dvije polulopte i valjak :D

Ali i set vježbi sa tim. Ako nije mnogo skup, onda se i isplati :ces:

Glitter

najlaksa i vrlo efikasna vezba za stopala jeste da se kotrlja obicna flasa npr dok se gleda tv i radi nesto u sedecem polozaju (ja kotrljam ili staklenu ili plasticnu punjenu toplom vodom)

Margarita

ne mogu da otvorim link, ali videla sam nesto sa tim nazivom u apoteci kod mene
mislim da je cena bila negde oko 700-800 din
u principu, najpotrebnija je dobra volja i disciplina, rekviziti se nadju :)

MissL

ali to onda uopste niste faaaaaancy :lol:

Salim se ja, nama bas te discipline nedostaje
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Margarita

ja to iz iskustva, nakupovala sam se kojekakvih rekvizita, al discipline i dalje fali :crycry:

cici

Mi bili juče kod ortopeda, malo je reći da sam šokirana odgovorom koji sam dobila.Andrija više nema x noge što je super i svod mu je odličan.Baš je lepo podignut, no on mi i nije bio toliki problem.To što malo gazi stopalom desnim na unutra gotovo da je zanemarljivo reče dr.Hiperelastičan je i on.Sofija je ono što me je potpuno zbunilo.Osim što je hiperelastična to sam odavno znala, rekao je da su joj ligameti elastični i takvi su kakvi su, protiv prirode se ne može.Nošenje bilo kakvih pomagala joj neće pmoći kao ni vežbe.Par puta je naglasio da joj je takva konstitucija i da su joj takva stopala i da je to to.Nikakva terapija, nikakva kontrola.E da, i njoj se svod podigao i sad je super.Rekao je da će se nešto samo popraviti tokom rasta.Njena špicasta peta tu zadaje problem jer ne može da se osloni na stopalo kako treba jer je takva.I to je to.Malo sam zbunjena, sa druge strane mi je drago ako je sve ok.Išli smo kod dr.R.Brdara u Tiršovu.

Elanor

cici, jednoj prijateljici su rekli isto to za cerku, na banjici. i da moze da se desi da se sve sredi u pubertetu (zato sam ti to i napisala).
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

janavi

prof brdar je divan, ja bih mu verovala FULL (i verujem pošto je on i V pregledao)
dakle, ne brigaj
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

cici

Znam Elanor za to i ja sam to isto negde čula ali nisam bila mirna dok to isto nisam čula od nekoga ko je baš stručan.

Jano, jeste divan.Prvo što me je pitao što sam uopšte i dolazila sa zdravom decom.Verujem mu jer sam sa mnogo različitih strana čula jako pozitivno o njemu i da je najbolji.Tako da sm o sa tim završili.
I dalje porblem ostaje obuća za nju ali šta da se radi.

Hvala vam  :bighug:

Lani

MissL

ko ce bre onako lepom detetu da gleda u pete :osbatine: :lol:
super sto ste isli kod dobrog dr-a znaci da mozes da budes mirna :)
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

cici

Kako ko će da je gleda, ja je gledam stalno, zlo mi je kad vidim :rofl:
Hvala :bighug:

Glitter

nelly

objasni mi špicasta peta ?
Stašica ima iznad pete izbačenu kost-kao čukalj.
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

Kikiriki

Quote from: cici on April 16, 2010, 01:20:41 PM
Mi bili juče kod ortopeda, malo je reći da sam šokirana odgovorom koji sam dobila.Andrija više nema x noge što je super i svod mu je odličan.Baš je lepo podignut, no on mi i nije bio toliki problem.To što malo gazi stopalom desnim na unutra gotovo da je zanemarljivo reče dr.Hiperelastičan je i on.Sofija je ono što me je potpuno zbunilo.Osim što je hiperelastična to sam odavno znala, rekao je da su joj ligameti elastični i takvi su kakvi su, protiv prirode se ne može.Nošenje bilo kakvih pomagala joj neće pmoći kao ni vežbe.Par puta je naglasio da joj je takva konstitucija i da su joj takva stopala i da je to to.Nikakva terapija, nikakva kontrola.E da, i njoj se svod podigao i sad je super.Rekao je da će se nešto samo popraviti tokom rasta.Njena špicasta peta tu zadaje problem jer ne može da se osloni na stopalo kako treba jer je takva.I to je to.Malo sam zbunjena, sa druge strane mi je drago ako je sve ok.Išli smo kod dr.R.Brdara u Tiršovu.

Pa HIPERELASTIČNOST = LAKSITAS !!!