Main Menu

Temper tantrums iliti napadi besa

Started by Minimax, April 07, 2010, 12:52:31 PM

Previous topic - Next topic

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Finalina

..... a vi uopste niste raspolozene za salu  :-\

Quote from: Deda on April 08, 2010, 01:46:50 PM
Ja se ne slazem sa ovim, mislim da je vise do temperamenta tj do samog dteta. Andrija nikad nije pravio takve probleme
sacekaj jos malo :D

Minimax

Bice da je neka opsta tantremija, zale mi se i mamice iz parkica da im se deca bacakaju po podu .

Finalina

ma to deca cesto vide, jedni od drugih, kopiraju stilove :)

.... ja se secam kako je moj mladji brat pokusao da preproda foru od jednog drugara sa nekog putovanja, kada je posle nekoliko nedelja po povratku u bg, legao na pod i poceo da lupa nogama ... on je tada imao 3,5 godine, a ja 16 :lol: .... uhvatila sam ga za tregere od bermuda, digla od poda i lupila po dupetu .... ma nije vise ni zucnuo, a kamoli pomislio da nesto slicno uradi ..... bili smo sami i to je bilo prvi put da tako nesto uradi..... samo je jednom to i uradio :D

Minimax

Znaci, mozda ipak sljapkanje po guzi ( bez pelene) leci problem  :-X

Finalina

emge

Kod pravih tantruma i ne pomaže (probala sam :-[ )
Kod ovih folirantskih, kod djeteta od 3,5 vjerovatno pomaže :lol:

Mada ja posle svega mislim da Minimax nije vidjela prave tantrume, ako joj je onaj moj video strašan :rofl:

Finalina

takodze mislim :D .... ja ne bih detaljnije da primerujem detetom koje se zacenilo, poplavelo i palo u nesvest .... u roku od minut :lol:

Deda

Jeste Fina, ali nije isto sa dvogodisnjacima i 5-godisnjacima, ovi drugi imaju bar malo vise razuma i raspolozenja za saradnju od ovih maleckih. A i pamcenje im je bolje

Finalina

Quote from: Deda on April 08, 2010, 02:47:07 PM
Jeste Fina, ali nije isto sa dvogodisnjacima i 5-godisnjacima, ovi drugi imaju bar malo vise razuma i raspolozenja za saradnju od ovih maleckih. A i pamcenje im je bolje
pa i nije isto, krenula sam sa malenima ( cista dresura je u pitanju :D, da na kazem "strpljenje&mastovitost" :lol: ) , a za te starije je vec ionako kasno pa moze i neka inkriminisana metoda :rofl:

ne pratis nit dedo, ne pratis nit ... ovde se vrtimo oko ovih malenih tantruma ...

emge

Kaži Fina "strpljenje i maštovitost", već mi nedostaje koliko si prestala da ga govoriš :bighug:

Deda

Fina, pratim ali se ne slazem sa tobom  :girl_blum:
Rekla si mi da sacekam jos malo na moje pisanj da Andrija nije imao napade besa. 
Ako sacekam jos malo, on definitivno nece biti u toj kategoriji jer vec sada ima skoro 4  a napadi besa u 4 i vise nisu tema ovog topika.

Finalina

Quote from: emge on April 08, 2010, 02:52:33 PM
Kaži Fina "strpljenje i maštovitost", već mi nedostaje koliko si prestala da ga govoriš :bighug:
:love32: .... cekam vas u drugom krugu :D

Finalina

Quote from: Deda on April 08, 2010, 02:53:22 PM
Fina, pratim ali se ne slazem sa tobom  :girl_blum:
sad' cu ja da te slozim  :sissyfight:  .... sa cime se bre bre bre ne slazes  :rofl:

maxic

Sto ova FIna kreativno podstice konstruktivnu diskusiju :lol:

Slazem se dresura aka strpljenje i mastovitost, ali ne radi na jedan, pa je tesko utvriditi jel do dresure ili do uzrasta.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07