Main Menu

Odrasli I Crtani Filmovi

Started by Glitter, May 02, 2009, 11:19:09 PM

Previous topic - Next topic

monochrome

mene ako pitas, to je previse, ne samo za okice, nego za opsti razvoj...
ja nisam za tv uopste u tom uzrastu :-[

monochrome

i ja bih tv ugasila za vreme jela

Lani

Ma ja to nikad nisam tako gledala, posebno što je kod nas TV uvek uključen, kao pozadinska buka. ;D Pa sad, da li su crtaći, da li je neki sport, da li je Animal planet što se isto kod nas dosta gleda, nebitno je.
Kad su crtaći u pitanju, kad procenim da je dosta, samo dreknem - Dosta!  :lol:

monochrome

Quote from: Lani on March 30, 2015, 04:57:05 PM
Ma ja to nikad nisam tako gledala, posebno što je kod nas TV uvek uključen, kao pozadinska buka. ;D Pa sad, da li su crtaći, da li je neki sport, da li je Animal planet što se isto kod nas dosta gleda, nebitno je.
Kad su crtaći u pitanju, kad procenim da je dosta, samo dreknem - Dosta!  :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Blue

Quote from: monochrome on March 30, 2015, 04:57:03 PM
i ja bih tv ugasila za vreme jela

i ja bih, ali nisam sa njim najcesce za vreme jela i nisam ga ja na to navikla, niti sam ikada smatrala da je pametno ga na to navici, ali to se dogodilo i on sada zahteva i baca jelo na pod ako ne dobije crtac  :lol:  :crazy:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

monochrome

Glitter

moj je u to vreme jeo samo ako je ukljucen tv i samo ako su reklame na istom :crazy: te sam nasnimala 45 minuta reklama i pustala samo za vreme jela.
Mod nas je tv bio pozadinska buka (i sad je ponekad), ali je u dnevnoj sobi gde se ne jede :D

e sada sta je previse ja ne znam da procenim posto moj moze satima da bulju u ekran kada su u pitanju igrice, ali kada je u pitanju samo gledanje TV tu mi razmisljanje ide u pravcu prodaje tv-a iz njegove sobe jer ga nije ukljucio dva puta otkad smo ga kupili prosle godine. Ocu reci kod nas je pre ogranicavanje igrica i ps4 nego gledanja tv-a

Pepi

Blue, dasa voli neke waybuloo i In the night garden, meni su mnogo glupavi  :-[
Osim toga https://www.youtube.com/watch?v=-M-WAKESbn0, ne mogu da nađem na srpskom, mi gledamo na mini ultri, mnogo je sladak crtani. Pa onda Pčelica Maja, Babar, Frenklin i drugari, Dvorištvance, Pako Nuki i Lola, Mali vuk.

Pepi

A ako BB voli mali autobus, svideće mu se i Chuggington.. :) to su vozići...

Glitter

u tom uzrastu top su nam bili Tomas i drugari, Nodi (do faking besvesti)

kalimero

kod nas je u to vreme Nodi bio pozadinska buka, mislila sam da cu da skerenem od istog :lol:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Saska

mi imamo tri tv-a i skoro sve vreme dok je neko u kući radi bar jedan, a neretko sva tri. I radio u kuhinji, i bar jedan komp....

Lani

Jao Iva je forsirala Nodija samo tako. :crazy:
Zato sam Unu svesno skretala na drugu stranu :lol: tako da kod Une on nije bio broj jedan. Voli ga ali mnogo više voi neke druge, one koje sam već nabrajala.
Sad je i nama, kao i mnogima od vas, hit Maša.

Kad smo svi kod kuće, TV je stalno uključen, ja ga nekad ostavim i kad spavamo, namestim tajmer da se sam isključi u toku noći. Jedine situacije kad ćuti  :girl_haha: su npr. kad sam sama kod kuće, imam nešto da radim pa i ne stignem da ga uključim od gužve.

Dacko

Boris nije voleo Nodija, ono baš se nervirao kad ga vidi, a u tom uzrastu hit su mu bile Vatrogasne priče, crtać o vatrogasnim vozilima, inače stvarno lepo prilagođen najmlađim dečacima, duhovite, poučne i jasne pričice, sa zaraznom pesmicom na početku.
Evo jednog od tih crtaća, možda se i BB-u dopadne.
https://www.youtube.com/watch?v=xynLmPZdLwM

Televiziju gledamo samo kad se neko baš namerači na neku emisiju (Boris na Nauku o gluposti i Najsmešniji kućni video), mm na neke svoje serije, a ja na Zvezdice, inače ono što nas zanima skidam s neta pa gledam na DVD-ju, a pozadinsku buku ne volim a i realno mi smeta dok radim, ali zato je B. odskora voli, pa pušta radio u svojoj sobi.

vojka

Duska porrd pobrojwnih ( ben i joli, pvelica maja, masa i medved) voli i " u nocnoj basti"
meni licno je to onako malo btvz ali oma bas voli taj crtani
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012