Neophodna dokumentacija / stvari kad krenete u porodiliste

Started by stacka, April 19, 2010, 05:54:29 PM

Previous topic - Next topic

Gost51

sinoc iz tus kabine zamolim mm-a da mi donese cistu pidzamu
on, naravno, uzme onu koja zajedno sa ogrtacem stoji spremna na ormaricu u spavacoj sobi
ja mu vratim tu, nije mu jasno
skonta da je to za bolnicu i gundja da baksuziram
kao zna on valjda da se snadje dok sam ja u bolnici
aha :rofl:

Maki

Lukina mama

jao dedo sto rece maxic da te nema treba te izmisliti  :innocent:

toliko sam se ismejala, da su mu suze posle na oci :rofl: ne smem da procitam koleginici,ona misli da ja radim na poslu :D

Quote from: janavi on April 20, 2010, 12:15:14 PM
meni niko nije merio temperaturu :-[
a bila sam 45 dana :rofl:

Nisu ti merili temperaturu  za sve te dane????

Quote from: Finalina on April 21, 2010, 11:55:04 AM
ja sam stvari za sebe ponela sa sobom :D

I ja isto.

Meni su bar deset puta dnevno merili temperaturu,  :crazy: najgore mi kad zaspim, i u toku noci dodju pale svetlo i meri mi temepraturu i pritisak  :hm:

Luka ,09 April 2005

janavi

Quote from: Lukina mama on April 23, 2010, 05:16:09 PM
Nisu ti merili temperaturu  za sve te dane????

nisu, ni jednom
ja sam zapravo čekala V, ja sam bila OK, ali bez obzira, nisu ni prvi dan kad nisam mogla da ustanem da odem do sale sa inkubatorima
(zapravo ustala, i srušila se, sestra došla da me pita gde sam pošla, zar ne znam blabla, ja joj rekla, naravno da ne znam, kako da znam :rofl:)
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

maxic

Jao da , temperatura i pritisak, svakih sat, pa onda svakih 2... Ajd temp i nekako ali pritisak, nema sanse da prespavas.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

cici

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

cici

Lukina mama

mozda mogu nesto da nauce gosti, recimo da ne uvijaju sarmu gumicom, nije pametno :D
Luka ,09 April 2005

stacka

Upravo odgledah DVD koji smo dobili danas na standu Akse. Lepo pise prevashodno namenjen buducim mamama koje ocekuju prvo dete, kakvo preterivanje u kolicinama raznoraznih stvari. :crazy:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

AnaK

Janko 23.7.2002.

Saska

stacka

Jasno je meni to, zato i komentarisem ako neka buduca mama po prvi put bude citala ovo da uzme sa rezervom to sto pricaju na DVD-u.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.