Main Menu

Oblikovanje obrva

Started by AnaK, April 21, 2010, 10:36:55 AM

Previous topic - Next topic

aleks

Quote from: MissL on April 21, 2010, 10:55:19 AM
ja se prepustim kozmeticarki, nikako ne moze da bude gore od onoga kakva dodjem kod nje :lol:

isto  :friends:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Finalina

ja uopste nema ruku za cupanje obrva, ocigledno nemam smisla za to pa i ne pokusavam ... cak ni da ih odrzavam malkice u tom nekom obliku :lol: ... nisu lose nesredjene, ali kada ih sredim izgledam neuporedivo drugacije ..... odavno, ali odavno ih nisam ni takla :D
ja se prepustim kozmeticarki, nikako ne moze da bude gore od onoga kakva dodjem kod nje :lol:
potpis

Summer

Quote from: Lani on April 21, 2010, 10:39:52 AM
Ni ja nemam savet.  :( Moje obrve su domaća radinost.  :diva: :crazy:

Isto. Nisam zadovoljna oblikom, ali nemam sta ni da cupam, neugledne su i tanke  :girl_cray:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Margarita

jao breeeeeee :lol: :lol: :lol:

isto 'vako :crycry:
i onda neko vreme mogu sama da 'odrzavam' do sledeceg zapustanja :crycry:
a i razlicite su :crazy:

cici

Quote from: Unabebili on April 21, 2010, 10:46:35 AM
Samo jednoj devojci to radim pomocu voska, ali ona, sirota ima obrve kao Momcilo Krajisnik i manja joj je muka da se tako uradi, nego dlaka po dlaka.
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

I ja sama, ne mogu da idem jednom nedeljno u salon zbog obrva.A i zadovoljna sam oblikom, nekad pustim jedan red dlačica deblje nekad tanje, kako mi dodje.

Ivy

meni su ovi sabloni bez veze...svako ima specifican oblik obrva...i to treba samo dotjerati... :innocent:

obrve su jako bitne kad je cjelokupan izgled lica u pitanju...mogu mnogo da poboljsaju izgled...ali i da pogorsaju  ;D

Uvjek sam za to da se prvi put ode kod dobre kozmeticarke (ne bilo koje i ne da te potkaci nova radnica/ucenica) i posle sama "odrzavas" tako sto redovno cupas to sto izraste...

prvi put sam otisla kad sam imala 14  :crazy: od tada sama odrzavam...i dotjerujem olovkom za obrve:)  rijetke su mi i svijetle pa ih obavezno malo "popunim" svijetlo braon olovkom...

zelena

:'( Ja muku mucim sa obrvama, izuzetno su rijetke i nikakve. Zadnje mjesec i po ih nijesam ni pipnula pincetom, mazem ricinusovim uljem, pa da proba jos jedna kozm. da mi ih sredi, ako ni ona ne uspije moracu ih tetovirati.  :-[
Martin  17.04.2002.
Jana     10.08.2006.

MissL

To je bolja varijanta od sume iznad ociju, trust me :bighug: Stavljas olovku?
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Deda

Ja imam retke a siroke obrve, cupam sama , vec 12 godina isti oblik, sto nie u redu- nacrtam  :D
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

zelena

Stavljam, stavljam, ma sve sam probala, uvijek imam pri sebi svasta nesto za popravljanje i ucvrscivanje obrva, svi moji bliski znaju da ako mi se nesto desi, da mi moraju nacrtati obrve.  :lol:

Ma ja kad ih sredim i lice na nesto, nije da sam bas beznadezan slucaj, ali zelim da se probudim sa obrvama.  ;)
Martin  17.04.2002.
Jana     10.08.2006.

Dada

U jbt, koju filosofiju napraviste oko obrva :blink: :lol:
Ja to sama, vrlo cesto budu razlicite ali se ne potresam ;D Moje su guste i zift crne, mozda deblje nego sto bi bilo idealno.
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Lani

Podstakla me ova tema pa sam čupala danas obrve, tj. istanjila malo.  ;D
Bila sam se opasno približila Momčilo Krajišnik look-u.  :crazy: :lol:

Ivy

ne znam kako bi izgledale tetovirane  :think:

Liknik, ricinus je super za obrve..i za trepavice...ali ako imas prirodno rijetke ne moze bas puno da pomogne..da rastu brze...da budu mozda malko gusce...ali cudo ne ocekuj...

Sad sam kopala po tvojim slikama na FB-u  :-[ nije strasno uopste :innocent: mislim koliko sam mogla da vidim  :innocent:  i meni je od sredine obrva je sve rijedja...to popunim olivkom i bude super:)

Ivy

Quote from: Dada on April 21, 2010, 02:28:14 PM
U jbt, koju filosofiju napraviste oko obrva :blink: :lol:
Ja to sama, vrlo cesto budu razlicite ali se ne potresam ;D Moje su guste i zift crne, mozda deblje nego sto bi bilo idealno.

lijeva i desna obrva nisu potpuno iste, tj. oblik obrva ..bar ne kod mene...i sestre...i drugarica...

meni jedna ima malo veci luk od druge...visocija je   :crazy:

Dada

Quote from: Ivy on April 21, 2010, 03:38:17 PM
lijeva i desna obrva nisu potpuno iste, tj. oblik obrva ..bar ne kod mene...i sestre...i drugarica...

meni jedna ima malo veci luk od druge...visocija je   :crazy:

Ma bre, budu razlicite debljine  :lol:  zanesem se jer obicno to radim dok gledam neku utakmicu koja me nervira  ;D
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.