Main Menu

Oblikovanje obrva

Started by AnaK, April 21, 2010, 10:36:55 AM

Previous topic - Next topic

Ivy

Quote from: Dada on April 21, 2010, 03:55:53 PM
Ma bre, budu razlicite debljine  :lol:  zanesem se jer obicno to radim dok gledam neku utakmicu koja me nervira  ;D

:lol:

nista onda kazi cerkama da sakriju pincetu prije nego sto pocne utakmica :lol:

i neka naprave brdo kokica :)

Dada

Quote from: Ivy on April 21, 2010, 04:09:26 PM
:lol:

nista onda kazi cerkama da sakriju pincetu prije nego sto pocne utakmica :lol:

i neka naprave brdo kokica :)

Mozda i bih kad bih se zbog toga uzbudjAvala, porastu caskom :lol:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Ivy

taman do sledece utakmice  :lol:

:kiss1:

Dada

Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

zelena

Ivy, bas su rijetke, ja izvucem maksimum od njih. Meni jesu prirodno nikakve, ali vidim ricinus pomaze, dok trepavice, da kucnem, su skroz super, uvijene i dugacke. Za tetoviranje, ima moja drugarica, fino to izgleda, ali se ipak vidi, ono kao da su nacrtane, ali je milina sto ih imas cim otvoris oci. Takodje na jednoj imam oziljak po sredini i tu uopste ne rastu dlacice, vidjecu sta ce biti kad ih pustim jos desetak dana uz mackanje ricinusom, pa da pokusa ova da mi sredi, ako ne onda pribjegavam ozbiljnijem resenju.

Obrve stvarno vrijede pola zene.  :lol:

Dado i ostale, budite srecne dok imate sta cupati!  :lol:
Martin  17.04.2002.
Jana     10.08.2006.

:ph34r:

Quote from: AnaK on April 21, 2010, 10:36:55 AM

Našla sam ovo, za štampanje:

http://www.yestheyrefake.net/eyebrow_stencils.htm

I skoro sve mi se sviđa  :-[

Neki savet?

:rofl: celebrity collection ..kakvo ludilo

paaa ako cemo po ovome..lijeva obrva mi je nekad Cidny Craford a nekad Charlize Theron...sama po sebi dobro oblikovana sta joj god uradim :lol:..dok me desna opako nervira ne mogu da postignem ni Jenifer Aniston tako da je u navecem broju slucajeva Niki Taylor :innocent: ...ljudi ne zezam se  :-X
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

aleks

Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

AnaK

Janko 23.7.2002.

:ph34r:

Quote from: AnaK on April 21, 2010, 05:08:34 PM

Blue

jako mi je bitan oblik obrva i posto ne umem sama da napravim savrsen, idem kod kozmeticarke. njoj treba minimum 20-ak minuta da ih dovede do savrsenstva i ja to sama nikako ne bih mogla i da hocu (osim toga, ne vidim sebe pa ne mogu da procenim simetricnost).

inace volim umereno tanke, duge ali guste i tamne obrve, izgledaju mi onda nekako elegantno i celom licu daju neku finocu.  :turpija:

bas imam jednu koleginicu koja je prelepa, ali ima jako debele obrve i nekako, tako mali detalj, a toliko upada u oci, toliko menja lik.

Tchi

i mene podstakla tema da pocupam 3-4 visak dlake, gledam ih vec danima, sa obrvama bas imam srece

AnaK

Quote from: AnaK on April 21, 2010, 10:36:55 AM
U salonima sam nekad bila zadovoljna, nekad nezadovoljna, nikad prezadovoljna. Pri tome, užasno sam lenja za organizaciju da to stalno i redovno zakazujem  :-[

E pa da vam kažem, ja sam vlasnica najlepših sopstvenih obrva ikada  :girl_in_love: Išla na depilaciju na novo mesto, devojka mi reče da je slikarka i da lepo radi obrve. Savršene su, savršene  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

emge

A, info gdje? Mada mene malo mrzi oko toga da radim :-[

AnaK

Ulaz pored tvog, bukvalno :) Devojka radi u stanu, preporučila mi Miljana, prezadovoljna sam.  :good:
Janko 23.7.2002.