Main Menu

tattoo :ups i did it again str.13

Started by chokoladica, April 24, 2010, 10:48:41 AM

Previous topic - Next topic

maripoza

balerinicu  :girl_haha:
sad kad ti choko dodje :osbatine: da ti objasni da balet nije u njenom "ritmu"   :lol:
Old enough to know better, but too young to care.

:ph34r:

sta mi bre dirate tetovaze... sve mi se vise i vise svidja taj sport :D ..  trenutno mi se dopada nesto ovako
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

ali na obje noge....

Xe

Quote from: maripoza on June 05, 2010, 10:55:46 PM
balerinicu  :girl_haha:
sad kad ti choko dodje :osbatine: da ti objasni da balet nije u njenom "ritmu"   :lol:
Pa lepo kazem da mi je sitna slika, ne vidim, bree!  :shout:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

maripoza

ph, i dalje ne vidim ovo. daj posalji nedje :lol:
Old enough to know better, but too young to care.

chokoladica

Ph ni ja ne viidim  :ljut:

Xe, smatraj da vidis dobro, neko na fejsu me je pitao 'sta je to" iako je bar meni ocigledno da je riba , u najmanju ruku. E sad... balerinice nemaju takve 'aljine, al dobro  :lol:

Glitter

igracica je super i ja bas vidim da je onaj elegant flamenko stav...cak i  sa starim naocarama :D

jedva cekam da uradim svoju :)

cici

Ovo nije d*pe :ljut: širiš dezinformacije :D

chokoladica

Da, da, i bas sam tamo prokomentarisala da ne verujem da ste poverovali da bih istetovirala guzicu i da bih je javno pokazala  :sissyfight: :sissyfight:

Lani

Superiška je, posebno lokacija.  ;)

cici

Quote from: chokoladica on June 06, 2010, 10:24:42 AM
Da, da, i bas sam tamo prokomentarisala da ne verujem da ste poverovali da bih istetovirala guzicu i da bih je javno pokazala  :sissyfight: :sissyfight:
:rofl: nisam gledala posle komentare.Nisam ti baš poverovala da si toliko luda da uradiš tetovažu koja će posle odredjenog broja godina da se izmeni :D

chokoladica

Ma sta ima veze, niko je ne bi ni video  :lol: :lol: Nego, rad na dupetu bas boli, to ko nije onako bas tattoo fan, ne treba da radi, hahah. ja ne bih.  :D

cici

Svakako ne bih ni ja :rofl:

:ph34r:

ma na tim kriticnim mjestima treba istetovirati ono kuce - shar pei :D ... fino s godinama raste i klembesi se kao i u prirodi :lol:

chokoladica

Mogla bi da probas  :lol:

TINK

Quote from: cici on June 06, 2010, 10:58:02 AM
:rofl: nisam gledala posle komentare.Nisam ti baš poverovala da si toliko luda da uradiš tetovažu koja će posle odredjenog broja godina da se izmeni :D

Gresis Cicojka, silno gresis  :girl_haha:. Gooooza ti je najbolji deo tela za tetoviranje  :girl_haha:, zato sto je to deo koji nam najsporije stari i najmanje se menja  :girl_haha: