Main Menu

tattoo :ups i did it again str.13

Started by chokoladica, April 24, 2010, 10:48:41 AM

Previous topic - Next topic

pra-sence

svidja mi se druga, treca mi je ok ali cini mi se kao da joj nesto fali.

Glitter

ja sam u fazi biranja tetovaze, mesto sam smislila  ;D jos samo slicka...
ptica mi se svidja, letira ne bih nikako, tribal sa mesecom je super

Lani

chokoladica

Quote from: Glitter on April 24, 2010, 11:21:11 AM
ja sam u fazi biranja tetovaze, mesto sam smislila  ;D jos samo slicka...
ptica mi se svidja, letira ne bih nikako, tribal sa mesecom je super
fenix je cool, cool je znacenje (pa bar ono koje ja imam u glavi ), jedino sto nisam u fazonu tolikog sharenisha  :D

:ph34r:

:lol: tacno sam znala... ko je jos stao na jednoj tetovazi

nego od ovih svidja mi se ova 2 - leptir  mada ne volim te "sladjusne" tetovaze....a najvise mi se svidja ipak ovaj tribal a i  tetovaza na dnu ledja mi je nekako najsexy :D.

inace ovih dana zagledam tetovaze intezivno...mislim necu da stavim al nesto su mi interesantne...skoro sam vidjela i jako mi se dopala ona koju ima Biljana Lukic, (zene ogija radivojevica) na valjda ramenu i vratu ne znam tacno sad.

chokoladica

jbg od prve je proslo 2 godine verovala ili ne :)

covjece..kako leti...ali super ja sam se bas obradovala temi, bas sam razmisljala kako je prosla ta era tetoviranja i da nece skoro neko otvoriti temu...a bas mi se gledaju tetovaze :)  go choko go  :clapping:

Ivy

i ja mislim da treca izgleda kao da nije zavrsena...cetvrta bi super bila na dnu ledja...ali mislim da i to moze bolje...  mozda da se ubaci jos koja zvjezdica :think:

a prva meni nekako naj  :think: (izgleda samo meni :rofl:)  samo mislim da bi ljepsa bila da je crno bijela ...ja ne volim tetovaze u boji...a i ostale ne ljubim bas  :lol: ali ako mora ondaK crno bijela  :innocent:

i aman nemoj da stavljas na ruci, od lakta na gore :nokti2:  :nokti2: :nokti2: to mi je totalno bez veze na djevojci, ma sta da stavi tu ....

Ivy  zamisljam te sa tetovazom u boji i kako slazes sa njom tasnu i cipele   :nokti2: ..  :girl_haha: :kiss1:

chokoladica

Quote from: Ivy on April 24, 2010, 11:33:44 AM
i aman nemoj da stavljas na ruci, od lakta na gore :nokti2:  :nokti2: :nokti2: to mi je totalno bez veze na djevojci, ma sta da stavi tu ....

sta se plasis, to mi i nije palo na pamet  :rofl: :rofl:  a i ove tetovaze apsolutno nisu za ruku

Masha

Meni se nista ne svidja :rofl:
u poredjenju sa onim sto gledam na la i miami ink su skroz nemastovite. tribali su bas demode.
uz tebe bi mi isla neka maca sa karakterom, nezna i opasna u isto vreme.

Ivy

Quote from: Masha on April 24, 2010, 11:45:19 AM
u poredjenju sa onim sto gledam na la i miami ink su skroz nemastovite. tribali su bas demode.

:good: :good: :good:

AnaK

Jao, maca  :love32: Imam ja jednu za ponuditi, samo da je nađem  :rofl:
Janko 23.7.2002.

Ivy

Quote from: :ph34r: on April 24, 2010, 11:38:41 AM
Ivy  zamisljam te sa tetovazom u boji i kako slazes sa njom tasnu i cipele   :nokti2: ..  :girl_haha: :kiss1:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:bighug:

chokoladica

Quote from: Masha on April 24, 2010, 11:45:19 AM
Pa tebi i ne treba da se svidja :lol: Treba da se svidi meni. Sto se mastovitosti tice, ne moze se, bar kad je tetoviranje u pitanju izmisliti nista novo i nista sto vec neko nema.  :)  Maca nije losa ideja, ako neko ima pristojnu sliku mogu da pogledam , a sto se tribala tice, vise je demode mesto na kome ga ribe nose, ali je cinjenica da je to mesto najbolje  :lol: