Main Menu

tattoo :ups i did it again str.13

Started by chokoladica, April 24, 2010, 10:48:41 AM

Previous topic - Next topic

chokoladica

Svecana premijera. :) Odavno sam planirala da ukrasim moju prvu tetovazu, tj slovo F koje sam radila 2008 . Necu da kazem da je to poslednje.. Nikad se ne zna, ja sam skroz navucena, da mi nije keve, posla, okoline, drzave, a da mi jeste novaca, priznajem da bih verovatnor radila jos,haha. Evo ih..tresnjini cvetici  :love32: sveza je naravno,uradila sam je danas. Bolelo me je .. onako, malo sam pred kraj cvilela  :lol:

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

maxic

Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

disco2000

Glitter

:lol: :lol: :lol: znaci ne verujem  :rofl: olicna je stvarno  :good:

chokoladica

ah da..glit. pa ok, svi znamo da meni fali neka daska . nije to sad bas neka tajna. tebi sam rekla da sam odustala bese ?  :lol: i da cu da radim u septembru a ? :lol:

Lani

Choko, fenomenalna je.  :clap:
Gde si je radila?

cici

Jao mene zabolelo kad sam videla ovo crveno.
No ja sam kukavica :lol: osim toga lepa je.

chokoladica

Pa kod istog..  U Smederevu. :)

Meni se svidja zato sto je bas girly . Htela sam nesto neznije  :)

Glitter

Quote from: chokoladica on May 02, 2011, 09:19:12 PM
ah da..glit. pa ok, svi znamo da meni fali neka daska . nije to sad bas neka tajna. tebi sam rekla da sam odustala bese ?  :lol: i da cu da radim u septembru a ? :lol:
ma meni si rekla da ne moze i tatu o more  :rofl:

chokoladica

Quote from: cici on May 02, 2011, 09:21:14 PM
Jao mene zabolelo kad sam videla ovo crveno.
No ja sam kukavica :lol: osim toga lepa je.
Koje crveno? Mislis na grancicu? to je iz ruke, odradjeno flomasterom, i u braon je boji , ali naravno jos uvek se vidi flomaster, a mozda je i koza iziritirana ( za svaki moj tet napomenes da si kukavica i da to boli  :lol:  i da ti kazem, mozda sam osetljiva , ne znam koji mi djavo bi danas, ali ova je boluckala )

chokoladica

Quote from: Glitter on May 02, 2011, 09:21:32 PM
ma meni si rekla da ne moze i tatu o more  :rofl:
posto sam redovna musterija.. imam odredjene privilegije  :D

cici

Quote from: chokoladica on May 02, 2011, 09:23:25 PM
Koje crveno? Mislis na grancicu? to je iz ruke, odradjeno flomasterom, i u braon je boji , ali naravno jos uvek se vidi flomaster, a mozda je i koza iziritirana ( za svaki moj tet napomenes da si kukavica i da to boli  :lol:  i da ti kazem, mozda sam osetljiva , ne znam koji mi djavo bi danas, ali ova je boluckala )
Naravno da kažem :rofl: šta ću :lol: mislim na iziritiranu kožu ne na flomaster :D

chokoladica

tvoje precizno oko pravi razliku  :lol:

Nanny Ogg

Ajte zene, ne dram'te