Main Menu

tattoo :ups i did it again str.13

Started by chokoladica, April 24, 2010, 10:48:41 AM

Previous topic - Next topic

:ph34r:

Kad choko bude baba bice i drugih baba sa delfinima, macama, leptirima, tribalima i slicnim zezama na ruci ili gdje drugo :D ... tako da to nece biti nista neobicno ili drustveno neprihvatljivo i "bljak"   :girl_blum:

AnaK

A i kažu da se laserom prilično OK skida, ako se neko pokaje :)
Janko 23.7.2002.

maxic

Svidja mi se Itackina tetovaza i predlog.

Prva iz prvog me podsjeca na americki patriotizam.

Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

chokoladica

Ama sta ste se uhvatile za ruku  :lol: :lol: Prvo, tu nikad ne bih stavila tetovazu (iako sam rekla da mi je nebitno gde ide). Nebitno mi je u smislu da nemam nista protiv da se bilo ko istetovira bilo gde, ali, licno, imam isuvse ruzne (mesnate ) ruke da bih se tu "kitila", a i ne bih bas da tetovaza bode oci, ta 3-4 meseca lepog vremena. Opcije su: plecka, deo ispod vrata, donji deo ledja (ako bude onaj tribal ) i mozda stomak, mada ne verujem jer imam previse slanine, a i tu se koza menja (ako se gojim/mrsavim) i moze da utice na izgled tetovaze , pa ne bih rizikovala :)

itacka

a ja nikad ne bih stavljao tetovazu da ne mogu da je vidim,nego da mi treba pomoc ogledala,valjda je tu pre svega da joj se ja divim  :D
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.06.2010.

Lani

Quote from: :ph34r: on April 24, 2010, 06:51:35 PM
Kad choko bude baba bice i drugih baba sa delfinima, macama, leptirima, tribalima i slicnim zezama na ruci ili gdje drugo :D ... tako da to nece biti nista neobicno ili drustveno neprihvatljivo i "bljak"   :girl_blum:

Tačno. Ja i dalje maštam o tetovaži. :girl_sigh: ali nikako to da uradim.

chokoladica

Quote from: itacka on April 25, 2010, 03:06:28 PM
a ja nikad ne bih stavljao tetovazu da ne mogu da je vidim,nego da mi treba pomoc ogledala,valjda je tu pre svega da joj se ja divim  :D

:lol: nisam o tome razmisljala. Sad mi se po glavi vrzmi i predeo dekoltea (naravno nako malo sa strane, mada..tu sigurno boli  :think:

ne vjerujem da dekolte boli vise nego ledja :ces:

jao itacka care :lol: .. ti si prilicno netipican nosilac tetovaze i po stavu i po izboru

Nanny Ogg

I meni se najvise svidja treca, posto nekako moze da se shvati na vise nacina..Feniks mi je previse "bukvalan", ne znam dal me razumes...Generalno mi se ne svidjaju tetovaze sa ociglednom simbolikom, to mi je u rangu majice sa natpisom  :girl_haha:
Mislim, ne da je to lose samo po sebi, nego vise volim suptilnije, misterioznije varijante, eto  :innocent:

Ajte zene, ne dram'te

chokoladica

Odlucila sam koju cu, ali necu vam reci LOL. Javicu se kad bude gotovo za par nedelja :) I onda cu da objasnim zasto bas ta  :D

AnaK

Janko 23.7.2002.

:lol:

jel neka od ovih gore ili nesto sasvim drugo?

itacka

Quote from: :ph34r: on April 25, 2010, 08:34:37 PM

jao itacka care :lol: .. ti si prilicno netipican nosilac tetovaze i po stavu i po izboru

e sto volem sto sam netipican,i to dvostruko netipican   :D
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.06.2010.

chokoladica

Quote from: :ph34r: on April 25, 2010, 10:20:51 PM
:lol:

jel neka od ovih gore ili nesto sasvim drugo?
ne ne, jedna od ove 4, ali uz manje izmene :)