Main Menu

Ragu supa od teletine

Started by AnaK, April 29, 2010, 01:39:52 AM

Previous topic - Next topic

Masha

Ta corba je tako savrsena :balavi:  gusta je, ima neki bogat i pun ukus, prosto osecas milinu i toplinu dok je jedes, a onda ona pavlaka na dnu.
Paradajz je taj sos, samo ne znam da li kuvaju jos sta, pa povade, ili mozda ispasiraju :think:

maxic

Prvi put kada nadjem teletinu. Rijetko je zateknem, a po mesarama slabo zalazim.
Ne pamtim kad sam je jela, a zvuci strava i sa graskom i sa karfiolom.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Nanny Ogg

Mmmmmljaaac  :balavi:

Volim  :girl_in_love: Retko pravim, moji ne vole  :'(

Rafic, pravim tebi kad dodjem letos  :bighug:

Ajte zene, ne dram'te

gasha

corba je savrsena,
upravo smo je klopali

jedino sam umesto graska stavila kukuruz jer tako voli moje dete, a karfiol nisam ni stavljala jer ga nisam imala, i tako je super
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Saska

upravo se krcka na sporetu

AnaK

Ja izvadila meso, za sutra  :girl_in_love: Gašo, super ideja, dodaću i ja šećerac (ali se 50 g graška ne odričem  :girl_haha:)
Janko 23.7.2002.

Lani

Sa kukuruzom može biti samo lepša.  :)

Finalina

...jao :rofl: 50gr graska....kako li izgleda merenje povrca za corbu ? :lol:  ...... kukuruz je super u tim kremastim corbama, ko voli

cici

Htedoh da pitam, al' da ne ispadnem baksuz preskočih :lol: možda šaka, ne verujem da je više.

Finalina

a 30gr luka? :D .... mozda decija šaka :rofl:

izvin'te na off-u :)

cici

AnaK

Znaš kako ja merim, stavim vagicu u dohvatu  ;D A 30g luka je polovina baš male glavice  :turpija:
Janko 23.7.2002.

Finalina

koliko male? :D .... male ili bas male? :rofl: 

edit: i sto toliko malo luka? :lol:

AnaK

E pa n'umem da objasnim, male kao manje koje stavljam kad biram   :rofl: Nemam pojma, tako treba. Meni neke stvari jednostavno ne ispadaju odokativnom metodom onako kako bih želela. Ova čorba, palačinke, mafini... I 4 minuta zezanja sa merenjem mi je apsolutno prihvatljiva cena za ukus koji tražim i dobijem  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Lani

Samo staviš na vagicu neku posudu i polako dodaješ sve u tu posudu a pritom gledaš onaj pokazatelj koliko grama pokazuje i gotovo.
Ne mislite valjda sve posebno da merite.  :crazy: