Main Menu

Ragu supa od teletine

Started by AnaK, April 29, 2010, 01:39:52 AM

Previous topic - Next topic

AnaK

Janko 23.7.2002.

gasha

nije mi palo napamet da merim , sve odoka, 1 veca glavica luka, 2 srednje sargarepe.... i tako ono sto uvek imam u kuci   :rofl:

a palacinke, i ja sam ih nekad pravila sve po receptu, ali posle me uhvatila kreativna faza
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Finalina

za mafine je u redu, ali za corbu jok :lol: ..... e lani, lani :ljut: pa kako se meri nego pojedinacno ..... misWim, pa ja nemam vagu, to valjda sve govori :rofl:

Lani


rafa

Ja sve i da merim, ostajem duduk za corbe i supe.  :rofl:

Nanny, cekam te.  :bighug: :balavi:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

rafa

Ali ponesi sa sobom koren persuna i celera, toga ovde nema.  :no:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Finalina

nije problem ni ako zaboravi :D

Deda

Quote from: Finalina on May 07, 2010, 03:04:48 PM
nije problem ni ako zaboravi :D
:lol: :lol: :lol:
Ima ko da donese  :rofl1:
Ubice nas Rafa
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

cici

Naravno :D Bez tog korenja neću ni da počinjem :lol:


AnaK

Quote from: Masha on April 29, 2010, 01:40:37 PM
I ja volim tu kafansku, ali i onu crvenu telecu iz traga, nikako da joj ulovim recept.

E, probala juče. :balavi: I imam teoriju. Sutra je proveravam u praksi, pa javljam ishod.
Janko 23.7.2002.

AnaK

Probala, teorija se pokazala ispravnom, dobila sam savršeenu repliku, svi se degustatori slažu. Dakle, osnovnu ragu čorbu (njihova ima krompira, ja sam koristila 'svoju' Karapandžinu') na kraju, umesto žumancem i pavlakom, zakuvaš tomatinom sa malo brašna i šećera. Savršena je, i to je to.
Janko 23.7.2002.

Masha


Urbana

Quote from: janavi on April 29, 2010, 10:19:48 AM
pa lepo onda napiši teleća čorba :lol:
ja ne volim sa limunom

Da, pa to je teleca ragu corba, a ne supa ;)
I ja ne volem sa limunom.
Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

Urbana

Quote from: AnaK on July 05, 2010, 10:51:21 PM
Probala, teorija se pokazala ispravnom, dobila sam savršeenu repliku, svi se degustatori slažu. Dakle, osnovnu ragu čorbu (njihova ima krompira, ja sam koristila 'svoju' Karapandžinu') na kraju, umesto žumancem i pavlakom, zakuvaš tomatinom sa malo brašna i šećera. Savršena je, i to je to.

Dobra je i sa krompirom i sa karfiolom.
Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

AnaK

Kad vi budete prekucavale iz nekog kuvara, menjajte naslove. Ja da skrnavim Karapandžu neću  :girl_blum:
Janko 23.7.2002.