kako ce nam deca provoditi letnji raspust/zimski

Started by Finalina, April 29, 2010, 02:09:02 PM

Previous topic - Next topic

MissL

I to je sve rafo? 'Samo' 6-10 strana dnevno :lol: Sad mi je jasno zasto deda hoce bas kod tebe da kuva i mesi :lol:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Deda

:rofl: :rofl: :rofl:
Ja decu na plivanje , sto se dobro provodim pored bazena , ne mogu da vam opisem, a doteram se ko da izlazim  :diva:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

rafa

Ne zezaj missL, njih dve krecu u cetvrti a decko u sesti razred, sta im je 10 strana :)
(2 strane testa iz matematike, 2 strane testa iz ortografije i gramatike grckog , 3 strane da procitaju basnu/pricu, 1 strana ukrstene reci, 2 strane neki matematicki lavirinti).

Vikendom ne rade, ne stizemo.
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

MissL

Ma salim se ja :kiss1:
Znas kako to meni deluje u odnosu na Stiva koji jedva procita dve recenice kad ga nateram
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Plava Baklava

Do sad  je bio prvih 10 dana free, a onda dva kampa tu u gradu: prvi umetnicki, drugi onako, opsti. Onda ce dve nedelje free, pa more, pa kamp dnevni na farmi (njemu se bas raduje) pa opet free. Problem ej sto su klinci iz zgrade otputovali kod baba isl, pa kad ne bude u kampu, nema drustvo za igru, sto meni nekako zao. Hoce neko da mi posalje dogodine dva komaTa, pa da zaobidjemo kampove i da se dete raduje,  ;D

moj vrtiguz

...................................................
ima nas i ovde:  http://plavabaklava.wordpress.com/

moje petljancije: http://bojeduse.wordpress.com/

zona sumraka: http://razmisljarnik.wordpress.com/

Lani

maxic

Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Margarita

Quote from: Plava Baklava on July 20, 2011, 07:51:56 PM
Do sad  je bio prvih 10 dana free, a onda dva kampa tu u gradu: prvi umetnicki, drugi onako, opsti. Onda ce dve nedelje free, pa more, pa kamp dnevni na farmi (njemu se bas raduje) pa opet free. Problem ej sto su klinci iz zgrade otputovali kod baba isl, pa kad ne bude u kampu, nema drustvo za igru, sto meni nekako zao. Hoce neko da mi posalje dogodine dva komaTa, pa da zaobidjemo kampove i da se dete raduje,  ;D

evo ja :D

edit. pretece me maxic, sad biraj po jedno od obe :girl_haha:

rafa

moze moje starije dete, ona voli avanture a i poznaje prag, snaci ce se  :turpija:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

martina

mo smo se u nedelju uvecer vratili sa odmora od 18 dana, i ovi moji vec precrkli od dosade. a vrucina napolju, 40C, bas nije za hodanje

mada, trandali smo prosle sedmice po njujorku i vasingtonu po zegi, i ja jos sa slomljenom koskom u stopalu ( nisam znala da je slomljena, posto se ne sjecam da mi se ista desilo, samo pocelo da boli kad smo bili u sjevernoj karolini)

u cetvrtak luka i martin idu u vankuver 10 -15 dana, kod tetke, a tt je kuci do 14 avgusta, pa ce 2 sedmice u kamp u muskoku.

a i meni je malo lakse kad nisu svo troje u kuci odjednom. ovako me docekaju s posla puni energije, zelje da hodaju negdje, da se nesto desava. a jos ni ves nisam oprala od odmora.

a svaki vikend, klasika, idemo u kolingvud, pa se tamo kupamo, jedrimo i to ( doduse, sa ovom mojom nogom, za koju mi je doktor rekao da mi treba jos 6 sedmica da zaraste, - ode meni ljeto u bestraga
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Saska

martina

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

AnaK

Janko 23.7.2002.

martina

danas su dobili zadatak da usisaju kucu. pa vidjecemo kako ce biti
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

AnaK

Ne popuštaj! Ako posustaneš, seti se da im je to sjajna prilika da razvijaju empatiju  :bighug: :kiss1:
Janko 23.7.2002.