Main Menu

Parfemi

Started by Unabebili, April 30, 2010, 10:29:51 PM

Previous topic - Next topic

Unabebili

Inspirisala me Cici na jednoj temi  :love32:

Kakve volite?
Imate li favorit?
Menjate li ili se dugo drzite jednog?

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

AnaK

Ne volim sladunjave. Ne menjam, držim se dva - Light blue i Manifesto (by Isabela Rossellini)  :girl_in_love:

Rado bih našla nešto novo tog tipa, ali ne znam odakle da počnem :) A posle 3 testera mi sve miriše isto  :-[
Janko 23.7.2002.

pra-sence

Trenutno ima 5,6 parfema...volim da menjam ali mi je omiljeni Light Blue( Dolce& Gabbana),njemu se uvek vracam :)

cici

:rofl:
Obožavam da menjam ali kako mi se retko šta svidja onda se držim nekih.Trenutno imam Dioer addict 2 i baš ga volim, Chanel Chance i Davidoff Wave.Jedini parfem kome se uvek vratim kad se uželim posle nekog vremena je Gucci II.

MissL

Armani City Glam koji vise ne proizvode :crycry: ali imam jedan u steku, Coco Mademoiselle i Narciso Rodriguez.
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

maripoza

E svasta. Nije vam dosta sto se okupate, nego se jos i parfemisete.  :lol:

:rofl1:
Old enough to know better, but too young to care.

Blue

Najvise volim (od ovih koje trenutno koristim):  Kenzo Amour, Clarins (plavi), Carolina Ferrera 212, Lacoste (klasicni i letnji), Laura Biagiotti - Laura  :love32:

Kenzovi parfemi po meni imaju ubedljivo najlepsi dizajn, a meni je i to bitno osim samog mirisa  ;)
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

aleks

i ja i ja i ja Kenzo Amour vec duze vreme  :girl_in_love:

edit: i deo stick je super!
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Glitter

serpiente roberto cavalli
ultraviolet paco rabanne
obozavam dior addict i uskoro cu ga kupiti ponov
obozavam armani code i diamonds

ma ja u stvari obozavam parfeme  :lol:

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Lani

Obožavam, puno ih imam i stalno kupujem nove. Od klasičnih su mi omiljeni Chanel 19, Eternity, Mitsouko i Angel (njega sam jedno vreme godinama koristila) a od novijih volim Euphoriu, Chance, Coco Mademoiselle, Hypnose, onaj novi kockasti Chloe... I sviđaju mi se svi Marc Jacobs parfemi.  :girl_in_love:

Od onih koji se više ne prave  :( najviše volim Veneziu.

Dada

Armani Code i Armani gold :girl_in_love:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

:ph34r:

uf..tesko se odlucim...upravo trazim neki...svidjaju mi se razni ali nijedan dovoljno svi mi dosade prije nego potrosim bocicu, samo sam jedan ponovila 2 put za redom....doduse desava se da  neki koji sam koristila ne mogu da podnesem pa mi se posle opet dopadne..i taaako.. nego o cemu mi ovdje pricamo ustvari :ces: :lol:

E jedino uvijek imam neku bocicu obsession-a on mi nikad nije toliko dosadio da ga se odreknem potpuno :)

Dada

Quote from: :ph34r: on May 01, 2010, 12:25:12 AM
uf..tesko se odlucim...upravo trazim neki...svidjaju mi se razni ali nijedan dovoljno svi mi dosade prije nego potrosim bocicu, samo sam jedan ponovila 2 put za redom....doduse desava se da  neki koji sam koristila ne mogu da podnesem pa mi se posle opet dopadne..i taaako.. nego o cemu mi ovdje pricamo ustvari :ces: :lol:

E jedino uvijek imam neku bocicu obsession-a on mi nikad nije toliko dosadio da ga se odreknem potpuno :)
Ti bas sve tesko biras :no: Vaga :nesvest: :lol:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

:ph34r:

Quote from: Dada on May 01, 2010, 12:26:45 AM
Ti bas sve tesko biras :no: Vaga :nesvest: :lol:
:girl_cray: :lol:

ma ja sam zlatna...treba da vidis moju majku...gospodza se navukla na Yvresse (Champagne) YSL, koji se vise izgleda ne proizvodi, posto vec 2 godine ni ja ni Z ne mozemo nigdje da ga nadjemo dje smo god bili...ludilo...i jos joj je neko na zelenoj pijaci svojevremeno rekao kako divno i prepoznatljivo mirise  :)...tu smo ga definitivno ugasilli :lol:

koji joj god drugi doneses "pa fin je nije los..al nije kao onaj" .. stukla je upravo bocicu Chanel 5 onako preko volje :lol:

inace ja taj ivresse vise ne mogu da podnesem, a ja sam je i navukla :wall: