Main Menu

Parfemi

Started by Unabebili, April 30, 2010, 10:29:51 PM

Previous topic - Next topic

cici

Neki od ovih ali ne znam koji :lol: nisam imala gde da ga prsnem  :rofl: meni na onim kartoncicima znaci samo toliko da odlucim da li cu da ga probam i na kozi.

Lani

Ja uvek probam samo na koži, Iva voli da skuplja te kartončiće.  :girl_haha:

cici

Ja ne, jer ako mi se ne svidja na kartoncicu nece ni na kozi a ne mogu svaki miris da izdrzim.

Lani

Pa ono jeste, pokajala sam se zbog toga par puta.  :rofl:

edit: E o tome pričam, vidi sliku  :lol: pet verzija Flore. :crazy: Nervira me to štancovanje parfema i vrtenje u krug jednog te istog.

hanna

E tu kolekciju nisam mirisala  :rofl: a sa kartoncicima s e pogubim nacisto  :wall: na kraju izadjem  iz radnje totalno nezadovoljna, nista mi se ne dopada  :hm: Zato volim par muskih parfema ,  :lol: 'bem ti starost , prolupala sam nacisto  :lol:

cici

Quote from: Lani on May 03, 2012, 10:59:49 PM
Pa ono jeste, pokajala sam se zbog toga par puta.  :rofl:

edit: E o tome pričam, vidi sliku  :lol: pet verzija Flore. :crazy: Nervira me to štancovanje parfema i vrtenje u krug jednog te istog.
Omnia mislim da ima vise :lol: a u Knezu su imali samo tri.Sad gotovo svi parfemi imaju verzije.
Meni kartoncici sluze da suzim izbor, i odmah ih bacam.Nikad jos nisam kupila parfem na prvo probanje koliko god da mi se svideo.Ovaj Coral je preziveo i trece tako da cu njega sigurno, ne znam kad ali hocu spala sam na samo jedan :cry:

Lani

Ja kad sam se setila da treba da kupim neki novi sad nigde ne mogu da nađem M. Jacobs.
Sve druge njegove imaju u Sephori, samo njega ne.  :(

cici

Njegove nikad nisam ni probala.

Lani

cici

Finalina

dobri su, bas lepo mirisu

cici

E onda cu da probam.

Finalina

ove sa cveticima na poklopcu, prvo

Finalina

volela bih da nabavim ovaj miris, on potpuno mirise na travu  :girl_in_love:

hanna

Quote from: cici on May 03, 2012, 11:10:10 PM
Njegove nikad nisam ni probala.

ako se odlucis za neki iz njegove kolekcije , javi mi, ima ih u tj.max koliko volis  :rofl: Meni se ne dopadaju ...stvar ukusa .