Main Menu

Parfemi

Started by Unabebili, April 30, 2010, 10:29:51 PM

Previous topic - Next topic

martina

Quote from: Lani on May 04, 2012, 12:43:58 PM
Mm voli Fahrenheit  :girl_in_love: a njega je koristio i moj prvi ozbiljni dečko. :girl_haha:
Poison onaj stari mi je OK u umerenim količinama. ;D

kad sam bila trudna s tianom mirisi su mi smetali ocajno. i taj fahrenheit me je tjerao na povracanje, a mm bas tad to koristio. al to je bio uzas, sjednemo ujutro u auto da idemo na posao, i ja na pola puta moram da se ispovracam od mirisa

i onda sam morala da odem da mu izaberem after shave. koje je to mucenje bilo, u radnji sa svim onim mirisima. na kraju je bio neki armani, ne sjecam se koji

inace, to mi je sasvim ok miris u "prvom" stanju
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Lani

Jao cici, pola mog razreda u gimnaziji je koristilo Lagunu.  :lol: :crazy:

cici

A ovaj :lol:

Svi su koristili lagunu i jos jedan Dali ne mogu da se setim koji je bio.

maxic

Jao Poison.... moja neostavarna zelja u mislim 7. osnovne.  Davala mi profesorica engleskog nekad njenim da se naprskam, a moji mi kupili anais anais za utjehu.  Nije bilo sanse da ih nagovorim.

Dali, pa obozavala sam ga!

Sad zelim M. J. Daisy, bas neki dan mi se prisvidjao, a svidja mi se i Cicin nacin kupovine. Koliko puta sam se ispalila, svidi mi se ur adnji i brze bolje kupim, za dan dva odvratan.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

cici

Pa i ja sam se presla par puta.Sad se vodim onim treca sreca :lol:

Lani

Ma bilo je tih Dalijevih stotinu, čak se i meni jedan sviđao. :crazy: Neka ružičasto/narandžasta flašica je bila.
Evo par nekih koje sam ja volela a sad me teraju da se zagrcnem.

Unabebili

Ja sad nekako najvise volim te "puderaste" mirise.

Jedan od omiljenih mi je Chanel allure sensuelle, em se meni svidja kako mi stoji, em se i ukucanin saglasio da je taj bas moj bingo

Jedino sto je malo poskup, pa sve nekako odgadjam da ga kupim  :lol:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

cici

Ja sam htela za ovim guccijem da crknem ali je na meni grozno mirisao, ovi drugi mi se nisu svidjali.Zato Coco i 19 sam dugo koristila.

Lani

Znam kako miriše stari Allure (na meni odvratno  :crazy:), ne znam ovaj novi kakav je...
Kad pomenu Chanel, mene mm nagovara da kupim ponovo Chance, njemu je to omiljeni od omiljenih. :)
A 19 je moja najveća parfemska ljubav  :girl_in_love: svi ovi ostali su manje više prolazni.

cici

Ako bih ih ponovo uzela Chance onda bih neki od ovih novih verzija, zasitila sam se onog osnovnog.A 19 ni njega ne mogu vise.Skroz mi se ukus promenio, pre neke od ovih laganih ne bih ni pogledala.Najlaganiji od svih mi je bio Clinique happy.

Lani

Ja lagane ni dan danas ne volim, evoluirala sam malo i prešla sa ovih teških i puderastih na zelene i cvetne.
Chanel 19 mogu uvek, to je mislim i jedini parfem koji ću voleti forever.  :)
Ona nova njegova verzija mi nije nešto...

cici

Meni je cvetni=lagani :lol:
Ni meni se ne svidja novi 19 a stari je poceo da mirise kiselo posle par sati na meni.

Lani

Čitala sam negde da za 19 dosta zavisi i od toga da li je toaletna ili parfemska voda. Ja sam imala uvek parfemsku, tj. prvi put kad sam kupila parfemsku i bila mi je dobra nisam htela da eksperimentišem sa toaletnom.
A jel znate za ovu parfimeriju u Zmaj Jovinoj, oni drže svašta nešto lepo i imaju parfeme koje niko drugi u gradu ne drži.  :girl_in_love:
http://www.metropoliten.rs/strana-proizvodi.php?IDGrupa=44

Summer

Jao, Lani, ja sam pre neki dan bila tamo i odvalila za nekim parfemom  :girl_cray: Taj koji mi se najvise svideo kosta 12000, a ima 30 ml  :girl_cray:

I meni se ukus promenio. Ranije mi je br. 1 bio Clinique Happy, sad bih mogla povratiti kad ga osetim. Mada mi je muski happy jos ok.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Summer

I oni imaju Molecule, par varijanti, mislim da ih nigde drugo nema.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.