Main Menu

Parfemi

Started by Unabebili, April 30, 2010, 10:29:51 PM

Previous topic - Next topic

cici

E pa neku Daisy sam probala :lol:

Lani

Mislim da se meni sviđa neka od onih crnih Daisy ali i originalna mi je dobra.

anelore

E ja sam sa Bubi pomirisala taj Lancome, lici mi na ovaj
http://www.fragrantica.com/perfume/Van-Cleef-Arpels/Van-Cleef-1102.html
a to je meni bio najlepsi zimski parfem, onako, da se nosi na crnu rolku  :lol:
A sada mi se retko sta novo dopadne toliko da me obori sa nogu, mislim da cu se ove zime vratiti na
Amor Amor, on mi ima savrsenu kombinaciju cveca i voca, bas mi lici na mene  :girl_haha:
Letos sam se razocarala kad sam probala  ponovo, posle 10 godina Diorov Dolce Vita na sebi, a bas sam bila namerna da ga kupim - toliko mi je odvratno stajao da mi je bilo muka.

Unabebili

i ja ne volim dolce vitu , ali sam sebe pocastila skoro sa  Miss Dior

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Lani

Meni kod Dolce vita nešto smeta, nikad ga nisam volela, ni kad je bio najpopularniji.
Od Diorovih mi je neprevaziđen Addict, ovo ostalo sve mi je ili prejako ili mi grozno stoji i tako...

anelore

Ja sam imala neku Dolce Vita parfemsku kremu, ona mi je bila savrsena. Ja sam primetila da mi mnogi parfemi na kozi drugacije mirisu posle drugog porodjaja.

linga

Quote from: Unabebili on May 04, 2012, 04:05:20 PM
Ja sad nekako najvise volim te "puderaste" mirise.

Jedan od omiljenih mi je Chanel allure sensuelle, em se meni svidja kako mi stoji, em se i ukucanin saglasio da je taj bas moj bingo

Jedino sto je malo poskup, pa sve nekako odgadjam da ga kupim  :lol:

I ja sam došla do ovog zaključka, vrlo sam teška na parfemima, a svaki koji mi se dpadne ima tu puderastu notu.

Lani

Ja baš suprotno. :lol: Recimo sad shvatam da sam kao baš mlada nosila i volela neke mirise totalno neprimerene i mom uzrastu i stajlingu, npr. Coco, Mitsouko, Blue grass od E. Arden :crazy:. Posle sam prešla na one vanilaste ala Angel i prva Lolita Lempicka. Što sam bivala starija, sve više su me vukli sveži, zeleni i morski parfemi.
Jedini jači parfem koji volim i dalje i uvek ću je 19.  :girl_in_love:

linga

Ja volim i te zelenkaste i morske (recimo ranije sam dugo koristila Cool water) ali recimo moji omiljeni su Eden od Casharel Sexy 121 od C. Herera, sad mi se dopao ovaj In the mood for love Ferreov, i čini mi se da svi imaju neku zajedničku crtu  :ces:

anelore

Ja ne volim mnogo puderaste, mnogo zeleni i citrusni se na meni ne osecaju. Svi parfemi koji mi se dopadaju imaju kombinaciju cvetnih i vocnih nota - tako mi je jedan momak sa kojim sam bila u dugogodisnjoj on-off kombinaciji rekao "Ali ti uvek mirises isto, koji god parfem da imas to je uvek nekako isti miris"  :lol: A on zna o cemu prica, jurili smo se od 1997. do 2002.  :lol:

bubi

Anelore,
oni su reformulisali vecinu starih parfem i Dolce Vita i moj omiljeni Addict(sreca pa jos imam taog nereformulisanog).
Moji omiljeni su Lou,Lou, Angel,Addict,La vie este belle....zimski,letnji Givenchy Ange ou Demon la secret....
bolje da ne pisem sta sve volim :lol:

Finalina

Amor Amor  :good:  meni omiljeni  :girl_in_love:  ... koristila deozodorans kao miris, kada sam presušila  :girl_haha:

e sad da ne žmurim  ;D  imam na polici oko tridesetak flašica raznih mirisa iz raznih epoha  :turpija:  ... nemam baš najomiljeniji, ali neke baš obožavam

Lani

Ja spadoh na svega desetak, od čega neke nisu pipnute godinama.  :hm:
Mogla bih odmah da ih i bacim jer je verovatnoća da ih koristim posle godina stajanja minimalna.

cici

Meni je maksimum 5 to mi je nekako taman za sve prilike i vremenske uslove :lol:

anelore

Ja zaboravih da prijavim da sam u Zari kupila neku toaletnu vodu za oko 800 dindzi na kasi, ovu
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/es/en/zara-W2012/278502/967031/ZARA%20WOMAN%20BLUEBERRY%20EAU%20DE%20TOILETTE%2030%20ML
super mi je za neke neobavezne prilike.