Main Menu

Parfemi

Started by Unabebili, April 30, 2010, 10:29:51 PM

Previous topic - Next topic

:ph34r:

:lol: ma uzivam i ja al nikako da odaberem jedan....cijenim da mi je to karma in general  :girl_haha:

Zumbulica

Imam ova dva trenutno
http://www.punmiris.com/parfem/Roberto-Cavalli/Serpentine-837.html
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Oba sam dobila na poklon, svidjaju mi se ali nisu ja  :) A nekako nemam naviku da sama sebi kupim  :) plus sto sam prakticna, ne bih da kupujem dok ne potrosim  :lol: Uglavnom, odgovaraju mi i stoje svi Burberry, Chanel mi nikako ne stoji .....

Ovim sam potpuno odusevljena vec dugo
http://www.punmiris.com/parfem/Burberry/Weekend-for-Women-1000.html

Jaao, sad citam "u srcu parfema je planinska ciklama, zumbul ..."  :rofl:

Ja sam zena za jedan parfem  :)
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

cici

To je onda definitivno za tebe.

Lukina mama

weekend je fenomenalan parfer :) jedan od omiljenih :)
Luka ,09 April 2005

Lani

dmi

a meni recimo samo on nije legao,svi ostali burberry su mi fenomenalni i extra mi stoje
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

cici

A meni je legao samo jedan kojem vi ne biste ni prisle i uopste mi nije jasno kako je to njihov parfem.

dmi

Quote from: cici on October 10, 2012, 07:02:38 PM
A meni je legao samo jedan kojem vi ne biste ni prisle i uopste mi nije jasno kako je to njihov parfem.
da cujem koji?

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

cici

dmi

cici

Imala si priliku :lol: a zar ja ne mirisem lepo :ljut:

dmi

Quote from: cici on October 10, 2012, 08:49:57 PM
Imala si priliku :lol: a zar ja ne mirisem lepo :ljut:
sta god sad da kazem bice pogresan odgovor :lol: bolje mi je da cutim onda :lol:

Lani

:lol:

Ja ne znam da li sam taj uopšte i videla.  :blink: A ako i jesam, obično ne posežem za Burberry parfemima, oni meni ne stoje. Čak i oni koji mi se dopadaju, više mi se sviđa kako stoje drugima.

hanna

..a ja njihov ni jedan nemam  :think: cudno da se jos nisam nasla ni u jednoj bocici  :rofl:

cici

Quote from: dmi on October 10, 2012, 08:55:27 PM
sta god sad da kazem bice pogresan odgovor :lol: bolje mi je da cutim onda :lol:
Tacno, bravo 10  :lol:
Quote from: Lani on October 10, 2012, 08:57:50 PM
:lol:

Ja ne znam da li sam taj uopšte i videla.  :blink: A ako i jesam, obično ne posežem za Burberry parfemima, oni meni ne stoje. Čak i oni koji mi se dopadaju, više mi se sviđa kako stoje drugima.
Ni ja, ovo je jedini izuzetak.Body na dmi mirise da mres a majke mi skroz sam strejt :lol: