Main Menu

Parfemi

Started by Unabebili, April 30, 2010, 10:29:51 PM

Previous topic - Next topic

Blue

ja sam najgora od sve dece - vratila sam se Salvador-u Dali-ju Lagoona (zeleni u obliku usta-nos). I miris mi je divan i bocica.  :girl_in_love:

inace od tih teskih, volela sam Romu.  :love32:

sada ova dva parfema ovde mogu da se nadju jako jeftino. valjda to niko vise ne voli osim mene.
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

kalimero

ja vrtim tri parfema oduvek, pisala sam vec, hypnose najvise, d&g the one zimi i magie noir u bas posebnim prilikama..... nikako ni da probam da dam sansu nekom novom.....  :think:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

MissL

Super savet :good:
Nista te ne vrati u neka lepa vremena bolje neko mirisi :love32:

Ja kao kali, nikako da dam sansu nekom koji nisam koristila...

Dopada Carolina Herrera 212 sexy, skroz je nekako starinski :love32:

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

vrana

e pa ta postojanost me najvise i zanimala
meni treba nesto postojanije, jer ja parfem stavim ujutru i cao,
Jednom sam doduse imala neki barberi set, parfem, i mleko za telo, to je bilo super jer sam cini mi se stalno mirisala

anak, super super predlog!
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

cici

Quote from: Dacko on November 10, 2015, 12:11:33 AM
A ja ne volim vraćanje u davne srećne dane čak ni preko mirisa, jer ionako nisam više ta osoba koju je to nekadašnje činilo srećnom, tako da sam više za nove parfeme i nove doživljaje. ;) (hoću da kažem - Cici treba da se oprema za novu ljubav, ne obavezno i za novu bebu :lol:)
Bebi sasvim sigurno necu dati sansu  :rofl: Parfem me ne veze za ljude vise za neki lep osecaj koji u meni budi odredjeni miris.

cici

Setovi su super ali je najcesce skup sport.

anelore

I ja imam problem da poklonim ljubav ili bar naklonost nekom novom parfemu. Sto vise parfema probam, to se radije vracam na stare  :innocent:
Sad bi mi bas legao ovaj Lacoste .
I volim i Amor amor, onaj naklasicniji.
Chanel Chance je bas lep, ali na meni izrazito nepostojan. Ova dva koja sam pomenula su mi i bas postojani.

vrana

ako pricamo o postojanosti, ja mogu da iyjavim da je paloma picaso izrazito postojana  :crazy: :crazy: :crazy:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

MissL

Quote from: cici on November 10, 2015, 10:31:25 AM
Setovi su super ali je najcesce skup sport.

Jasmin ima povremeno dobra snizenja na setove, treba zvirkati redovno.
Stiv 24.11.2003.

cici

Slicno kao i za lakove, crkla bih da stalno nosim isti parfem ili da ne poklonim ljubav novom. Steta sto ne mogu cesce :lol:

Blue

212 Carolina Hererra obozavam (klasicni, ne ovaj sexy), a ovaj La coste, sto je Anelore postavila, je lep, ali na meni toliko intenzivan i jak, da sam ga morala pokloniti, gusila sam se.
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Lani

Meni je super fora kad neko ima i fura svoj tzv. signature scent.
Ali ja ne bih mogla, imam naravno neke favorite kojima se uvek vraćam ali toliko parfema ima na svetu, ko može da odoli da ne proba barem neki novi nekad...?

vrana

i ja sam menjala dok nisam naisla na ovaj koji mi toliko odgovara da ne mogu da zamislim da ga se odreknem (a da to bude dobrovoljno)
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Jao znate koji sam zaboravila juče da preporučim što vrani što svima? Onaj stari prvi Marc Jacobs, on je meni tako dobar, savršen je.  :girl_in_love: Ovi naši u Sephori ga ne drže više, drže neke druge MJ parfeme ali ovaj više ne.  :sissyfight:

http://www.marcjacobs.com/marc-jacobs-woman-eau-de-parfum-1.7-oz/1.7EDPMJCLASSIC.html?dwvar_1.7EDPMJCLASSIC_color=999&ptype=productpage&viewmode=null_#start=20

I Bože, kako da zaboravim a imam ga, Burberry the Beat. Ko je pominjao da voli da miris miriše čisto, vrana?
On je baš takav a postojan je. Često ti što mirišu na čisto ispare posle sat vremena.

http://www.fragrantica.com/perfume/Burberry/The-Beat-2092.html

MissL

Quote from: Lani on November 10, 2015, 10:45:40 AM
Meni je super fora kad neko ima i fura svoj tzv. signature scent.
I meni.

Poslednji put kad sam pozelela nesto "novo" nije mi bilo dobro od prskanja po parfimerijama :crazy:

A sto mrzim kad povuku miris koji volim,
to mi se desilo sa Armani City Glam i ne mogu da ga prezalim :crycry:
Stiv 24.11.2003.