Odluke zbog kojih ste ponosni na sebe

Started by Unabebili, May 02, 2010, 02:16:03 PM

Previous topic - Next topic

veki

ja uvek idem za svojom intuicijom, nekako znam gde je zemlja i koliko visoko mogu da poletim a da se pri padu ne razbijem. Odluke donosim sad i odmah bez mnogo mozganja, i ako omanem ne kajem se, trazim najbolje iz propasti.Meni je mnog vaznije da se ne kajem sto nesto nisam pokusala da uradim. 
Ima mnogo stvari na koje sam ponosna sto sam upravo tako odlucila, i onih na koje nisam, ali sam ponosna na sebe sto sam pokusala

Vockica

Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Unabebili

Ponosna sam sto sam skupila petlju i izasla iz kuce u kojoj sam se gusila od tuge, bez da se osvrnem i zadovoljna sam nacinom na koji sam to uradila.
Za mnoge - to je bio glup nacin, za mene - jedini i najlaksi.

Srecna sam sto sam ostala dosledna odluci da se vezem za ova  moja dva momka  :girl_in_love: uprkos procenama i "savetima" ( koje nisam ni trazila)  bliskih ljudi da to nije mudar izbor i da ce kratko potrajati.

Kajem se sto nisam odustala od fax-a na vreme i prebacila se na onaj koji sam zelela.
Za ovo se kajem bas, bas...ali sam opet nekako nasla svoja resenja.

Potpisala bih Finu za deo o "ostala sam svoja, uprkos iskusenjima"

Pomalo i ponekad mi je zao sto nisam bila istrajnija da ovo dete dobije brata ili sestricu, ali ima on i majku  :rofl:.

Zadovoljna sam nacinom na koji sam naucila da u svemu vidim lepo.
To je moj najveci uspeh.

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Ivy

Quote from: :ph34r: on May 03, 2010, 12:33:31 PM
ma ja sam uvijek ponosna na sebe kad uopste USPIJEM nesto da odlucim  :crazy::diva:
:lol:

sad ozbiljno...tesko da sam na nesto ponosna, a sa druge strane sto rekose posle njanjanja nema kajanja..pretpostavljam da je covjek obicno ponosan na one odluke kojima nesto sijece ..ne znam...ja ne sijecem..odvajam lagano :D u skladu sa datim okolnostima ..dugo vagam, al kad izvagam nema boga da me zaustavi :D..svaka odluka moze da bude dobra ili losa u zavisnosti od onoga sto sa tim ucinimo kasnije...tj jedna odluka ne cini proljece :lol:... iliti zivot je pun odluka :suzze:

kao da je mm pisao  :sissyfight:  :rofl:

...ludim od njegovog vaganja  :sissyfight: i za najmanju sitnicu vaga a za vece stvari da ne govorim....e ja sam totalno kontra tome...nekako se ne premisljam puno :crazy:...jedino kad su neke bitnije stvari u pitanju...mada i to premisljanje traje najvise jedan dan  :crazy: a u mm-ovom slucaju bi mjesec dana bio minimum  :rofl:

mislim da generalno imam vise srece nego pameti  :rofl: i recimo da postoji jedna jedina "stvar" zbog koje zalim...ne zbog odluke koju sam donijela tada (i dalje smatram da je ispravna) vec zbog nacina na koji sam to uradila...mislim da sam mogla to drugacije... :(

rafa

Ivy, ima i gora varijanta.
Mm ne vaga uopste nikad i nista, nesto jos nije ni smislio a vec je sproveo u delo. rrrrrk, razvaljuj, eto po tom principu.  :crazy: :girl_cray:

Ne znam da li sam i na sta ponosna i koliko sam ja za neke stvari zasluzna ili ne.
Vise verujem da su se neke stvari desile usled odredjenog spleta okolnosti, a ja oslusnula (intuiciju uglavnom i prirodu, kako kaze astrologica  :rofl:) i krenula za onim sto mi se 'javljalo' kao najbolje.
A i da li je to najbolja odluka, one can never know.  :innocent:

Kajem se (mozda, ponekad) sto sam ostavila klavir i srednju muzicku posle druge godine.
Znam da da sam krenula tim putem moj zivot danas ne bi licio na sadasnji ni u tragovima, ali ponekad me uhvati 'zal za mladost i umEtnost'.  :rofl: :girl_cray:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Ivy

Znam Rafo..ali zamisli da se dvoumi napr. da li da ruca sada ili za 15 minuta  :crazy:  :wall: :rofl: pa me pet puta sta ja mislim  :rofl: aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Glitter

ili da li ce ujutru prvo obuti levu ili desnu carapu :crazy: vaga je to, ja ga razumem  :crazy:

jel

ponosna sam na sebe zbog svih skoro svih odluka u zivotu  :lol:

sto sam odlucila kao klinka da odgajam brata, iako je bilo mnogo tesko
sto sam odlucila da se potpuno predam srcu u milion situacija postupim po instiktu

sto radim ono sto volim, sto sam odlucila da sacuvam zdravu porodicu pored ponosa

najponosnija-sto i dalje ostavljam onaj sekund da ne znam sta ce da se desi u sledecem trenutku, sto okrenem auto 360' ako mi se nesto drugo radi koliko god to bilo nelogicno
sto i dalje dopustam sebi luksuz da budem dete  :girl_haha:
My name is Luton, Robin Luton :lol:

MissL

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Elanor

Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Lani

jel

jao, hvala vam   :bighug: sad se malo stidim
My name is Luton, Robin Luton :lol:

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

AnaK

Janko 23.7.2002.

maripoza

Quote from: jel on May 07, 2010, 01:02:46 AM
sto i dalje dopustam sebi luksuz da budem dete  :girl_haha:
Uh, sad mi je lakse, a vec sam mislila da nemam cime da se pohvalim.  :girl_haha:
Jel  :bighug:
I willkommen zurück iz Prestonice:) 
Old enough to know better, but too young to care.