Main Menu

Hrana za lepo raspoloženje

Started by AnaK, May 02, 2010, 11:21:31 PM

Previous topic - Next topic

Lukina mama

Cure for headaches: take a lime, cut it in half and rub it on your forehead. The throbbing will go away.

:girl_haha: :girl_haha: :girl_haha: :girl_haha:

Take a lime, mix it with tequila, chill and drink! All your pains go away!

Tequila je super comfort drinkg  :girl_dance:

Luka ,09 April 2005

AnaK

Hvala, Nanny, bukmarkovala  :girl_in_love: Meni je omiljena topla čokolada iz niškog Tramvaja :girl_sigh:
Janko 23.7.2002.

Nanny Ogg

Otkrila sam bolju  ;)  Verovali ili ne  :girl_haha: Kafic "Gnezdo", topla cokolada sa mrvicama mlevene Plazme, savrsenstvo savrsenstva  :balavi:

Ajte zene, ne dram'te

AnaK

Janko 23.7.2002.

aleks

Quote from: Nanny Ogg on October 19, 2010, 07:08:50 PM
Otkrila sam bolju  ;)  Verovali ili ne  :girl_haha: Kafic "Gnezdo", topla cokolada sa mrvicama mlevene Plazme, savrsenstvo savrsenstva  :balavi:

ima i u sky-u, cini mi se. Obozavam toplu cokoladu i potpisujem Nanny, samo onu koja se jede kasikom  :balavi:
drugarice moja  :girl_in_love:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

aleks

Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

AnaK

Razumem ja i janavi, jer sam upućena u ovdašnju ponudu toplih čokolada. Sigurno postoji negde i ona koju bih volela, ali je još nisam našla. Prestala sam i da je naručujem na svim mestima na koja idem, stvarno je puding od čokolade. Mislim da je najpribližniji ukus onome koji volim imala čokolada na OMV pumpama, moraću da proverim pa da vodim janavi  :bighug:
Janko 23.7.2002.

janavi

e dobila sam insajdersku info iz Coffeedream-a da neka kafa sa plazmom, sadrži 120g mlevene plazme u jednoj porciji
te preporučujem za izbegavanje :mrgreen:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Unabebili

protivno svim mojim navikama, posto sam danas dzmuljala sta sam stigla, a jede mi se slatko do iznemoglosti,
izrendah 2 jabuke,cimet i prelih medom....i da znate da mi je prijalo  :girl_in_love:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

disco2000

Feta sir i zelene masline sa bademom... Ah,radosti...

Zumbulica

Vanilice  :love32: pita od lisnatog testa sa visnjama  :love32:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Deda

Volim i zagrejano cok.mleko i puding od cokolade i pola kutije plazme u casi...sve volim...jadna ja  :crycry:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Lani

Jao vanilice...  :balavi:
Ali dok su još vruće i dok nisu premazane marmeladom.

Deda

Volim vanilice, i vruce i 'ladne i sa marmeladom i bez  :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

janavi

Dedo, nek ide život, zato si ti uvek dobro raspoložena :rofl:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it