Main Menu

Kolač Zebra

Started by AnaK, May 04, 2010, 08:31:41 AM

Previous topic - Next topic

AnaK

Izvini, Čoko  :-[

Sjajno izgleda odozgo. Ne uspevam da slikam mm aparatom (moram hitno obuku da prođem  :ljut:).

Mislim da je baš zanimljiv  :love32:
Janko 23.7.2002.

Deda

Choko, samo procitaj onu recenicu od D.Radovica i pali mixer i rernu  :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

AnaK

E, nemoj, Čoko, ovo su mi zadnji trzaju pred dijetu, ipak  :-[ Kad sam se videla na fotkama iz Smedereva :nesvest:

Janko 23.7.2002.

Margarita

svi, bre, imate po nesto negativno sto vas vezuje za smederevo :lol:

AnaK

Ne, ne, meni je ovo negativno vezivanje za fotografije dragog mi muža  :ljut: :rofl:
Janko 23.7.2002.

MissL

I ja bih ovaj da probam, naravno kad se steknu razni uslovi
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Finalina

jao missl :missl: .... 'ladno sam te postavila kao kraticu za :rofl: ... vidis? :lol:

Deda

Off :lol:
Ja juce videla jednu komsinicu, ima 84 :nesvest: , a fenomenalno izgleda , moje je visine, mozda malo niza. Dobro, nije riba ko Choko, ali je tako ravnomerno rasporedjeno, da ja sa 11.5(jutros sam se merila  :turpija:) manje, ne mogu da joj pridjem  :girl_cray:
Znaci...pravicemo kolac
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

AnaK

Janko 23.7.2002.

janavi

ijaaaao dooooobar jeeeee :clap:
bubamara kolač  :girl_in_love: :girl_in_love:

a šta mu se desilo da je pukao?
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

AnaK

Ne znam, u rerni, u jednom trenutku  :think: Ukus je odličan  :good: Biće i neka presek fotka  :love32:
Janko 23.7.2002.

MissL

:clap: na nevidjeno i :lol: za ofove razne
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

AnaK

Janko 23.7.2002.

janavi

aaaa sjajno izgleda presek :clap:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

AnaK

Super je kolač, stvarno. I začas se spremi. Ja sam stavila jedan mali maslac (125g) umesto ulja, jednu kesicu PzP i jednu kesicu vanilin šećera. Sve ostalo baš po receptu. Pekla sam na 180C (bez fena) i korica je malo tvrđa, pa ću sledeći put na 160. Nemam termometar za rernu, pa je moguće da je mojoj rerni zadatih 180 u stvari 200.
Janko 23.7.2002.