Main Menu

Lekovitost shopping-a

Started by dmi, May 04, 2010, 09:56:48 PM

Previous topic - Next topic

dmi

Potaknuta temom o hrani.....

kako kupujete?
ja imam rituale i pravila :lol:

u ovo ne spada garderoba za tesu :rofl:

NIKADA ne kupujem pre nego sto treba da dobijem
volim da cunjam, i cunjam i cunjam ali nisam neodlucna u kupovini

sad moram da idem ali vraticu se opet

izvolite
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Glitter

definitivno je lekovito :rofl1:
i bas volim, ovih dana sam bez kontrole, puno sam radila, pa dadoh sebi oduska...
volim da posle par sati provedenih u gradu, pozovem taksi i kazem:`Prijatelju, otvori mi gepek` :D

:think: ovo nije tema gde kacimo fotke, posto to ne planiram da radim  :turpija:

Xe

Kod mene kupovina uvek izaziva stres, cak i kad sam bila kao pritka.  :crazy: Problem je sto suvise dobro znam sta hocu,a ako toga nema, ne uzimam nista.
Jedino lako kupujem cipele - mada je i to nekad bio problem, dok nisu stigle ove nogatije generacije pa je broj 40 za zene postao normalan.

Vraticu se ja :D
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Gost51

meni je jednostavno ljekovito. Otkako ne shopingujem cak ima para koje se i ne potrose haha, mada uzivam cak i u pravljenju spiskova

dmi

Quote from: Glitter on May 04, 2010, 10:08:21 PM

:think: ovo nije tema gde kacimo fotke, posto to ne planiram da radim  :turpija:

no pics just pure feeling :lol:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

disco2000

Ovoj temi cu se vratiti kasnije, detaljno, svecano obecavam :pioneer: mozda naucim nesto :lol:

Maki

Definitivno je lekovito.Sigurna sam da je to negde i naucno potvrdjeno :lol:
Ja uzivam u svakoj kupovini,nema veze sta je i za koga je.I imam zlatno pavilo - kad nemam para ne gledam izloge,ne ulazim u prodavnice(osim za hranu).To me stvarno bedaci.

Lani

Nego šta je nego lekovito.  ;D
Obožavam da se švrćkam po radnjama, da gledam, probam mada nisam od onih koji će sto godina da premišljaju da li da nešto kupe ili ne. Ili da obiđu 15 prodavnica kako bi upoređivali razne cene i modele.  :crazy:
Mm je takav, a mene to izluđuje. Ja nemam problem da kupim sebi prvu stvar na koju naletim tokom potrage, ako mi se posle svidi još nešto kupiću i to, nije problem.  :lol:

Osim na bebeće/dečije stvari volim da trošim novac na stvari i sitnice za kuću. Ramove za slike, lampe, jastučiće, lepe posteljine i zavese...

Gost51

garderoba za sve, sitnice za kucu, sve, sve, jedva cekam aaaaa

Nanny Ogg

Lekovito, jasta  :turpija:

Naaajvise volim da kupujem obucu, pa onda odecu (za sebe ili druge, svejedno), pa knjige, pa hranu (u to racunam i odlazak u restoran), pa sminku i mackalice, pa tek na kraju stvari za kucu. Mislim, nije da i to ne volim, al ovo ostalo volim vise  :girl_smile:

Ajte zene, ne dram'te

Lani

:blink: Zaboravila sam na knjige. Sad me Nanny podseti, nikad mi nije žao da dam za dobru knjigu i za dobar srebrni nakit. :girl_in_love:

AnaK

I meni je šoping lek za sve osim za bedak zbog loše finansijske situacije. Obožavam, i baš uživam, u svakom segmentu. Ranije sam i kad sam bez para volela da cunjam, gledam, probam, dobijem ideju i blablabla. Sad mi valjda to stanje da definitivno mogu da priuštim neuporedivo manje nego što bih želela/ sam mogla predugo traje, pa me bedači da gledam ono što mi je nedostupno. Te i ne gledam.
Janko 23.7.2002.

chokoladica

Pa, ne volim da cunjam, ali volim da shopingujem. I uopste ne moram da donesem deset kesa da bih bila happy. Ne moram ni da kupim nesto skupo...danas sam uzela naocare i to me je usrecilo. A tek kad se moze vise...braaaaaaate  :lol:

Finalina

šopingujem na sve načine, u svim prilikama, sa maksimalnim zadovoljstvom i bez ikakvih granica :D - kada je to moguće :lol: ... retko kupujem "to mi treba" jer po pravilu toga nema ili ja nisam nacisto "sta bih htela"

za mene je kupovina zadovoljstvo, kome mogu da priprišem i lekovita svojstva :D

Ivy

da li uopste da komentarisem? :trepp: 

jok :turpija:

:rofl: