Main Menu

Moja nova kuhinja, 90% gotova

Started by anelore, May 06, 2010, 10:04:05 AM

Previous topic - Next topic

Lukina mama

super je nova kuhinjica  :girl_in_love: ja ne bi izlazila iz kuhinje :)

Luka ,09 April 2005

kalimero

:clap:

anelore, samo da ti kažem, prepala me je prva slika, pomislim, to je "nova" kuhinja, i zbuni me zeleno braon kombinacija i tek onda pročitam, piše 'PRE" :rofl:

sjajno izgleda i meni se mnogo dopada ova kombinacija beljenog hrasta i lime zelene :clap: (ili nije beljeni hrast, ima previše jasnu šrafuru?!?!?!)..... baš mi se dopada :clap:
i super mi je i ploca od Kerrock-a, ali bih ja išla i na "hrabriju" varijantu sa antracit ili beton sivom kao kontrast.....

daj i slike sa "presvlakama" :)
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Ceca

Quote from: Lani on May 06, 2010, 05:46:21 PM
Što, kolika im e cena?

Mislim da je cena oko 300 eura po metru radne ploce, nisam bas skroz sigurna  :crazy:
Dusan 05.08.2005.

Lani

chokoladica

maxic

Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

gasha

Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

jel

isto kao kali prvo sam mislila da je nova kuhinjica braon-zelena  :blink:

bas je lepa! i ne moras da menjas boju zidova  :good:
kuhunja vam je komplikovana za oranizaciju, nije iz jedne linije, nego iseckana
al mi se cini da ste se lepo snasli
My name is Luton, Robin Luton :lol:

anelore

Quote from: kalimero on May 06, 2010, 07:55:28 PM

anelore, samo da ti kažem, prepala me je prva slika, pomislim, to je "nova" kuhinja, i zbuni me zeleno braon kombinacija i tek onda pročitam, piše 'PRE" :rofl:

sjajno izgleda i meni se mnogo dopada ova kombinacija beljenog hrasta i lime zelene :clap: (ili nije beljeni hrast, ima previše jasnu šrafuru?!?!?!)..... baš mi se dopada :clap:
i super mi je i ploca od Kerrock-a, ali bih ja išla i na "hrabriju" varijantu sa antracit ili beton sivom kao kontrast.....

daj i slike sa "presvlakama" :)
Hvala, hvala. Nismo sve uradili sami, imali smo arhitektu, koja je sjajno osmislila neke stvari, u dogovoru sa mnom. I stolar koji je kuhinju pravio je stvarno odradio sjajan posao, imajuci u vidu nase zidove.
Nije beljeni hrast, nego zlatni zebrano. Beljeni hrast nam je bio previse svetao, mada smo razmisljali o njemu.
Sto se tice Keroka, razmisljali smo i o jacem kontrastu, i o antracit sivoj ali:
- birali smo dezen ploce pre nego sto je kuhinja bila gotova
- ja sam se plasila prevelikog sarenila, jer imamo sto i stolice koji su crvenkasti, prozor je crvenkast takodje, pod je zuckast, ovi elementi su zebrano + moka, imamo aparate od inoxa i crnu radnu plocuc + postojece bez+sivo-braon plocice, zid je zelen (a tu boju nisam htela da menjam, prirasla mi srcu, ali dok nisam videla kako kuhinja izgleda, nisam znala koliko ce se sve uklopiti)....
- gledali smo dezene za Kerrock i nekako mi je bilo bezveze da dajem tolike pare za jednobojnu plocu...
Presvlake su na redu danas, pa slikam. Posto nisam htela da prosto tapaciram ova sedista a da onda ne mogu da skinem i lepo operem taj mebl, kupila sam jaci materijal za zavese i dala da se od toga sasiju navlake za sediste, koje cu moci da perem u masini. Ispostavilo se da tu ipak nesto treba i da se prisije, kako bi materijal bolje legao i bolje izgledao, a to ne umem sve sama - cekam svekrvu ili mog tatu.

Edit: Ceco - i mi smo imali oko 3m radne ploce. Ako je Kerrock jednobojan, onda to kosta 800 evra, ovaj nas 900 evra, a ima i treca opcija (neki su terraco dezeni, neki granit, cena zavisi od te granulacije) za 1000 evra - to je cena ploce, izrade i montaze. Ako hoces lajsne koje nisu pod pravim uglom u odnosu na plocu, vec zaobljene, to je dodatnih 50 evra. Ja sam jako zadovoljna kako je to sve ispalo, ali Kerrock ne bih razmatrala da imam jednostavniju kuhinju, u koju moze da stane obicna radna ploca.
E da, a sudopere od Kerrocka...Da ti pamet stane kako izgledaju..I fenomenalno izgleda kad se tako naprave, ali cena....Ovakva okrugla kao nasa bi kostala oko 20000, sto ce reci, 5x vise nego ova koju smo mi uzeli (inox, Metalac).

Glitter

Margarita

ja tek sad gledam slike, super vam je kuhinja :good:
imamo istu sudoperu i slavinu :D

Plava Baklava

moj vrtiguz

...................................................
ima nas i ovde:  http://plavabaklava.wordpress.com/

moje petljancije: http://bojeduse.wordpress.com/

zona sumraka: http://razmisljarnik.wordpress.com/