SUNCANJE-Kreme, Losioni & Co

Started by Glitter, May 07, 2010, 11:10:41 AM

Previous topic - Next topic

disco2000

Quote from: Finalina on July 15, 2012, 11:24:50 PM
marty, pa u apAteci :D ... apotekarska ustanova beograd ima liniju svojih proizvoda, u njihovim apotekama se kupuju...
... mada, postoje i kod nekih privatnih apoteka ti apotekarski proizvodi, ali treba pitati (ko ima "magistralu" moze da pravi kreme i tako to)
Ok, to  mi je jasno :lol:

Summer, dobro si me podsetila na to :pioneer:

Finalina

Quote from: Marty Maraskino on July 15, 2012, 11:28:45 PM
Ok, to  mi je jasno :lol:
pa sta si onda mislila pod pitanjem gde se kupuju?  :crazy:

disco2000

U kojoj... Drzavnoj, privatnoj, u Koto Dermi... tako nekako :lol:

Finalina

verovatno je summer mislila na "drzavnu" , bar sam je ja tako shvatila (posto i ja uzimam njihove proizvode i za svaku su pohvalu pojedini )

disco2000

Zumbulica

http://www.apotekabeograd.co.rs/sr/preparati_namena.php?kat=17 ovo bi trebalo da prodaju u svim drzavnim, a verovatno ima i u privatnim apotekama.
http://www.kotoderma.com/vesti6.html ovo ima samo kod njih  oni su u Brace Nedic, negde oko Bulevara na pocetku.

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Zumbulica

Tek sad videh da ovi u Koto dermi imaju i tu emulziju za suncanje bez hemijskih filtera za bebe ...
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

martina

bebe je ipak bolje ne mazati, nego drzati u hladu...
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Finalina

ma zato prve tri godine nismo mora videli :D

martina

ma mismo isli s titi sa 4 mjeseca, pa sa godinu dana

ali s 4 mjeseca smo isli zorom na plazu. i na bazen u hladu. s plaze bjezali jos u 9 ujuro, na bazen. i tu malo, pa na spavanje. i onda popodne kasnije - to je bio oktobar na st martinu, bivalo je dosta oblacno, a smraci se vec oko 6 popodne, pa je u 4 ok sunce

s godinu dana sam je mazala, iako smo imali slican rezim da smo na suncu do 9-10 ujutro i od 3-4 popdne
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Saska

Moji veliki isto nisu isli bas kao bebe, Jova prvi put sa 3 god, Mina sa 2, al nije u pitanju bilo sunce vec finansije. Nas troje smo belaci, mali je izgleda vise na mm-a, ima tamniji ten, lako dobije bojicu.
Uglavnom sam njih mazala niveom, a i ja je koristim.

Summer

Moji su oboje isli prvi put sa 6 meseci. Sklanjali smo se sa sunca, bili u hladu, ujutro do 9-10 na plazi i popodne posle 5-6. Vrlo malo sam ih mazala, ali znam da jesam. Sebamed cini mi se.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Lani

Ja sam moju decu uvek izvodila na sunce, i kao bebe, paziš samo da su uvek namazani, da imaju šeširiće, da nisi na najgorem suncu i to je to, do sada nijednom niko nije izgoreo.

Saska

Jova je prvi put izgoreo prosle godine, kad je sam isao na bazen kod drugara, i pored svih upozorenja bili su ceo dan na suncu, posle je bio crven kao rak danima :crazy:
Ja sam sto puta gorela, dovoljno mi je da malo budem na suncu i gotovo, sad se kao i pazim, ali ono pre u srednjoj skoli i kao student, katastrofa

Lani

Isto...  :hm: Dok smo mali paze nas mame i tate a posle kad krenemo sami, zablentavimo se na plaži sa društvom i ćao. Nadam se da ću ovim mojim devojkama da uteram strah od gorenja u kosti, one su obe baš svetle i nežne, ne bi smele da se zezaju sa suncem.