Main Menu

SUNCANJE-Kreme, Losioni & Co

Started by Glitter, May 07, 2010, 11:10:41 AM

Previous topic - Next topic

Summer

Isto. Moji cak i ne dobiju neku bojicu, jer su stalno premazani kremom  :girl_haha: I ja se sada pazim, a kad se setim koliko puta sam bukvalno izgorela u vreme tinejdzerskih dana i sad se jezim. Za uspomenu imam milijardu pega po rukama i ledjima  :(

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Vockica

Samo da kazem da ona krema Olea, kupljen au Idei, deluje strava. Danilo uopste nije pocrveneo, ni malo!
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

moma

ja vec nekoliko godina uzimam samo sa prskalicom
volim koperton
i njihov aftersan

djeci 50, nama 30
ove godine smo potrosili litar mazalica ukupno koliko smo se mazali
naravno, niko nije zagorio

cici

http://www.superdrug.com/suncare/ambre-solaire-golden-touch-oil-spf30-150ml/invt/200185/

Ove godine sam se mazala sa ovim, fenomenalno je.Koza je divna cak i posle tusiranja ostane mekana i ne peruta se.Jedino sam posle tri dana vec bila crna a iz hladovine nisam mnogo izlazila.

Finalina

Lani

Super cici, ja ovih dana treba da idem da nakupujem za more, za decu već znam šta ću nego se za nas matore dvoumim još uvek, da li opet Ambre solaire ili da se vratim na Niveu.

cici

Jedino sto ne upija bas kao sto pise na flasici :lol: ali ako se ne zadrzis mnogo u vodi kad izadjes voda slece sa tela.

Lani

Devojke, ko je planirao ovih dana da se snabde kremama za sunčanje, imate danas u Liliju 20% popusta na sve preparate za sunčanje.  :)

Glitter

Mad sam ja otvarala ove silne teme :lol:

Hvala za info treba mi vichy 50+

Margarita

Quote from: Glitter on May 27, 2014, 12:52:29 PM
Mad sam ja otvarala ove silne teme :lol:

Hvala za info treba mi vichy 50+

mlados' - ludos' :rofl:

hvala, lani, meni treba da se snabdem :kiss1:

Glitter

Glitter

Quote from: cici on July 19, 2012, 03:26:13 PM
http://www.superdrug.com/suncare/ambre-solaire-golden-touch-oil-spf30-150ml/invt/200185/

Ove godine sam se mazala sa ovim, fenomenalno je.Koza je divna cak i posle tusiranja ostane mekana i ne peruta se.Jedino sam posle tri dana vec bila crna a iz hladovine nisam mnogo izlazila.
ja sam ovaj koristila prosle godine divnu boju sam imala i opet cu dok se domognem bootsa

kalimero

ja se ne secam sta sam bas mazala (nesto u grckoj kupljeno, definitivno  :girl_haha:) al iz hladovine nisam maltene ni izlazila i imala sam najlepsu boju ikad  :turpija:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Ja nekako najčešće posegnem za Niveom ili Ambre solaire i za nas i za decu, tako sam i danas. I za lice uzmem Ambre solaire a kupila sam i jednu Eveline faktor 30 da probam kakva je.

Summer

Ja kupila za Iliju Mustelu, cena sitnica  :crazy: pre neki dan, a za nas ostale jos nisam, mislila sam opet one iz Dm-a, super su mi se pokazali.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.