Main Menu

Bebi i trudničke potrepštine

Started by Lani, May 09, 2010, 04:53:50 PM

Previous topic - Next topic

lakalut

Ima u Aksi na cicak, sarene su. Nisam svedske koristila uopste, ali vidjala sam takve dok sam bila trudna prosle godine...
L: april 2006.

J: septembar 2009.

disco2000

Probacu sledeci put da ih JA uvezem :think: (vidis, nije mi palo na pamet :lol:), a ako ne uspe, idem u Aksu, hvala :)

Summer

Imas neke platnene na cicak u TL u Ziri.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

disco2000

Tchi

mislim da su te u tl ove http://turbolimac.com/Products/TurboLimac/PID-34320302.aspx
a mislim da bi druga varijanta mogla da bude da koristis tetra na trougao pa je zakacis, nekad su bile zihernadle, sada ima savremenijih resenja, mada meni koliko god da me je isto to nekad nerviralo ta varijanta ne bi dolazila u obzir, lepo sednes gledas tv i razvezujes

disco2000

Tako nekako i radim, jutarnja kafica, Tv i razvezivanje :lol:

janavi

ma bez zezanja, samo veži mašnu :)
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

disco2000

Da, da, to cu da uradim prilikom sledeceg pranja :)

Gost51

joj svedske
stvarno sam ocekivala da cete mi reci da to ne treba vise
mrzim siroki povoj

Vila

Ma to više niko ni ne koristi, ja sam Dušanu počela da ih stavljam pa odustala posle manje od mesec dana. Slobodno možeš da odlučiš da ih ne upotrebljavaš, mislim da ih doktori sad preporučuju i dalje samo zbog navike...
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Lani

Quote from: jackie on July 29, 2010, 12:37:28 AM
joj svedske
stvarno sam ocekivala da cete mi reci da to ne treba vise
mrzim siroki povoj

Jackie, dosta sam razmišljala na ovu temu poslednjih meseci, malo modifikovala svoje stavove i moje je mišljenje sada da ako dete stvarno ima neki problem sa kukićima da tu široki povoj ne pomaže već mora nešto konkretnije da se nosi tipa kaiševi, Niva gaćice itd. Da meni dr sad kaže na prvoj kontroli kukova da je sve OK, ja bih detetu najverovatnije skinula široki povoj.
Posebno što to niko živi više ni u svetu ne praktikuje. Deca mojih drugarica po inostranstvu su od prvog dana u Pampersu.

stacka

Ovo sto je Lani napisala je glavni razlog zasto Masi ne nosimo siroki povoj... to i vrucine koje su bile prvih dana kad smo izasle iz porodilista. 10ak dana smo stavljali dok se ja nisam malo opustila u "rukovanju" sa bebom :rofl:, nekako sam se osecala sigurnije da je uzmem kad ima siroki povoj nego kad je samo u "Pampersu.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Gost51

ma i ja znam da to vise niko nigdje ne koristi
ani sam stavljala
ne sjecam se koliko
ali tada sam sve radila kako su mi rekli neonatolozi

Lani

Naš outfit za izlazak iz porodilišta  :girl_haha:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Vila

Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina