Main Menu

Bebi i trudničke potrepštine

Started by Lani, May 09, 2010, 04:53:50 PM

Previous topic - Next topic

stacka

Lani, koliko kosta ovakvo sediste, da li znas mozda? Mi planiramo Aleksi da kupimo trece vrlo brzo, mislim da je ovo u kom je sada predvidjeno do 18 kg, a on ima 18.5
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

disco2000

Lakijevo prvo je od 0 do 15 kg, kupili smo pre neki dan ovo http://www.nania.com/produit.php?id_produit=78&groupe=0 do 36 kg, koristi pojas od samog auta. To mu je drugo sediste, znaci.

gasha

lani, odelce je divno  :girl_in_love:

mi sada imamo bustere, i to su nam treca sedista
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Lani

Quote from: stacka on August 08, 2010, 01:35:10 PM
Lani, koliko kosta ovakvo sediste, da li znas mozda? Mi planiramo Aleksi da kupimo trece vrlo brzo, mislim da je ovo u kom je sada predvidjeno do 18 kg, a on ima 18.5

Draga, nema šanse da se setim sad, bilo je to pre oko 2 godine a ne može ni mm.  :(
Znam samo da smo ga kupili u onom Chicco outletu u Sava centru.

emge

Postoji ovo 0-15kg, ko što je imala Marty, koje se prvo montira suprotno smjeru vožnje, posle se okrene. Sa tim sjedištem možéš da zadovoljiš zakon, kod nas, jer je sjedište obavezno samo do trećé godine.
Ali je pojas obavezan i posle treće godine, a on nije bezbjedan za djecu ako nisu podugnuta, makar booster-om.

Vila

www.autosjedalice.info, savršen sajt, sve ovo objašnjeno u detalje.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Glitter

da da kad sam pricala mislila sam bas na ovo sto emge kaze...

znam ja te tekstove i sa tog sajta i sa djeca.org ali me je zanimalo realno (ja nemam auto te nikad nisam imala potrebu za sedistem)

AnaK

Janko je promenio 3, jer smo neiskusno kao prvo kupili neko baš malo, prerastao ga je pre prve godine. Poslednje nam je, mislim, Maxi cosi, odvajaju se leđa, pa po gradu koristimo samo buster, a leđa samo za duža putovanja.
Janko 23.7.2002.

Tchi

stacka

Hvala puno :kiss1:
Toliko smo otprilike i racunali da ce biti.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Kome treba, imaju divne bruseve za dojenje i veš za mame i trudnice u Aksi, kupila sam ovaj, idem sutra da uzmem još neki...
http://www.carriwell.co.za/asp/lace/nursing_bra.asp

Košta 1.150, ima i jeftinijih i skupljih ali ovaj je najlepši.

emge

Lani

Uglavnom je sve u beloj i crnoj a videla sam i one klasične bruseve za dojenje sa trouglima što se zakače u bordo boji.

Gost51

jao brusevi za dojenje
treba mi jos koji

Lani

Kupila sam pelene broj jedan, qq kolicke su. :nokti2:
Male su čak i nekim Ivinim lutkama.  :lol: