Main Menu

Bebi i trudničke potrepštine

Started by Lani, May 09, 2010, 04:53:50 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

meni ih pokupovala ex sveki zato sto to tako treba, jos donela neke od nejne sestricine koja u tom momentu ima 30 godina pa su posle toga nosili i njen brat i moj ex i njegova mladja sestra od ujaka (dakle dronjak)
ja se zahvalila i batalila
ne svidjaju mi se

kalimero

Vojka, moraces ti meni ovo da demonstriras, nista te nisam razumela  :rofl: :kiss1:

a sto se benkica tice, medju svim tim (tih 10kom  :rofl:) je i jedna jedina MOJA kad sam ja bila beba  :girl_haha: ta je naravno najofucanija i najmanja moguca......ko za lutku....

Glitt, ni ja nisam Bati stavljala rukavice, isto skracivali noktice i nikad se nije izgrebao  :think:
A sto se toplote tice, ovaj stan je hladan, generalno, sa tri strane je otvoren i plus odozgo (ravan krov)..... soba u kojoj ce beba da spava je najtoplija u stanu, ali preko dana nema sanse da je samo tu drzim, tako da videcu jos oko tog slojevitog oblacenja, moracu tako.....  :think:

ovi bodici sto je summer linkovala su super, ici cu ovih dana do h&m u knezu da vidim.....  :good:

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

za vikend cu pogledati da li imam ista od malcevih stvari ovde ali znam da su ti prsluci bili fenomenalni, plisani u lepim bojama topli domace proizvodnje i jeftini (reda 300 dinara, ali stvarno mogu da se nose par meseci)
pogledacu pa javljam

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Summer

ovo sto kaze dacko sam i ja uvek primenjivala, pipnem pozadi vrat i ledja, a noge i ruke su im skoro uvek hladne kad su tako mali. Ti prsluci su super, tako su slatki u njima.

Kali, raspasces se od miline kad budes gledala bebece stvari u hm-u, ima divnih.

Ja sve ilijine stvari prosledjujem jednom malom danilu koji ima mesec dana. Evo vec prerasta 56.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

kalimero

Upravo to, 56 se tako brzo preraste, prosto gledam da sastavim nekako tih mesec dana sa ovim sto ima, pa makar i muku mucila sa benkicama ( :sissyfight:) a onda da uzivam u vecim velicinama.....  :girl_in_love:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Ma ja nisam sigurna da sam imala tih stvari br. 56 ni za jednu ni za drugu...  :think: odmah sam kupovala od 62 pa nadalje.
A stvarno, kad pogledaš sve to čini ti se da lutka ne bi mogla da stane u stvari a onda obučeš bebi tek rođenoj i shvatiš da to što si ti mislila da je za lutku na bebi visi, da su joj rukavi dugački pa podvrćeš i tako...  :girl_haha:

Summer

zavisi kolika ce momcina moca da bude  :girl_in_love:

david je imao 3600 i odmah je mogao u 62 sa zavrnutim rukavima, a ilija je imao 3150 i 56 mu je visilo, doduse vec posle 15 dana je bilo knap, a sa mesec mu je 62 bilo taman,.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

kalimero

Bata je imao 3680 ali je komotno stao u 56 i to par nedelja.....  :think:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Summer

pa mogao je i david u 56, ali mu je 62 bilo ok, onako malo labavo da se zavrnu rukavi. ali ovaj sa pola kila manje je bas bio zgoljav i sve mu je visilo. ali brzo se to popuni.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

kalimero

ja volim kad "popune" garderobu  :girl_haha:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Dacko

B. je imao 4300, pa je jasno što je tako brzo iskočio iz veličine 62, ali je zbog krupnoće bio lak za presvlačenje i kupanje, nisam se nešto stresirala pošto je delovao čvrsto.

kalimero

pa, kako i da ne bude cvrst sa tom kilazom....neka deca tek sa mesec dana stignu blizu te cifre....  :girl_haha:
ja se i za batu pitam koliki bi bio u terminu, jer je rodjen dve nedelje ranije sa skoro 3700  :think:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Summer

to je bas ogromna razlika, u tom uzrastu. meni su i ilija i sara bili mrsavi, to je grozno, kad skines, a one tanke nozice, kao pilence  :nokti2: :nokti2: jedva sam cekala da se malo ubuckaju  :girl_haha: zato ilija sada ima 9 kg sa 9 meseci, a david je toliko imao sa 13 meseci, ovaj mali je kao mali meda  :girl_haha: po vojkinom ukusu

nesto mi se javlja da ce momcilo biti momcina  :love32:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Pepi

Mi smo svu garderobu do 6 meseci dobili, pa sad nemam skoro ništa tako malo...
Kao i Glit, oblačila sam mu plišane prsluke, kupljene na ovom sajtu
http://www.ready.rs/products/Program-za-bebe-i-decu-do-16-god/Benkebodipelene/index.1.sr.html
Stvari su im odličnog kvaliteta, a vvrlo povoljne.
Dasa se rodio sa 4150 pa smo odmah ušli u 62, vrlo brzo u 68...