Main Menu

Hejterski topic - lekari!!!!

Started by Unabebili, May 10, 2010, 05:55:37 PM

Previous topic - Next topic

gasha

ja sam to losa saradnja shvatila
da pacijent nije dovoljno sradjivao tokom spirometrije i da ne moze da procita nalaz , zato nije za tumacenje
sto je opet bezveze jer vidi koga leci  :hm:
slican sam problem imala kada sam K vodila na rengen a imala je 3 godine, nije mogla da miruje, pa je bas bilo povuci potegni
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Unabebili

8:00 Dom Zdravlja Vracar - fizijatar:

Stizemo sa uputom lekara opste prakse , sestra kaze slobodan termin tek krajem juna.

Ja pokazem na caleta, kazem: - Covek ima 78 godina, potrebna mu je terapija SAD!

Sestra kaze da se vratimo kod lekara opste prakse i trazimo uput za neku drugu ustanovu, na pr. u Sokobanjskoj.

9:30

Dom Zdravlja Vacar - istureno odeljenje u Ivana Milutinovica ( 3 stanice nize od glavnog Doma zdravlja) - lakar opste prakse:

- Pa sto nije fizijatar napisao da ne moze do juna da ga primi? On mora to da napise i overi , da bi ja mogla da dam uput za dugu ustanovu.
- On je rekao da vi date uput za dalje.
- Vratite se kod fizijatra, nek napise da je ocu zakazano za kraj juna, nek overi , vi fotokopirajte to uz put, pa se vratite.

Vracaj se 3 stanice nazad, dajem uput ponovo, sestra pita:
- Sta da napisem?  :shout:
- A da nazovete lekara opste prakse i usaglasite se, jer ja nemam nameru da celo jutro setam coveka od 80 godina zbog vaseg neuskladjenog stava.

Sestra zove, lekarka se dere uslusalicu, sestra moli da zavrsi pitanje, spusta slusalicu, napise to sto je ova rekla.

12:30

Tri stanice opet nizbrdo, sa fotokpiranim uputom ulazim kod lekara opste prakse, ona gleda na sat, pa kaze:
- A pa ne mogu ja njega sad da primim da mu dam novi uput, mi strajkujemo. Dodjite sutra!

Ja se naginjem ka njoj i krajnje tiho cedim kroz zube:
- KAD da dodjem? :comando:

Izasla sam za minut sa novim uputom.  :im_so_happy:

I imaju obraza da strajkuju da im se ne smanji plata????

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

martina

a sto ne moze onako sam od sebe da da uputu za gdje god hoce?
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Unabebili

Prvo mora da dobije uput da pokusa da ostvari uslugu u svom maticnom domu zdravlja, pa ako oni to ne mogu da urade, daju uput za drugu ustanovu.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

cici

Zato sto su moroni sve promenili i sad dobiti uput je ravno poroditi se.

Unabebili

Quote from: cici on April 19, 2012, 09:35:00 PM
Zato sto su moroni sve promenili i sad dobiti uput je ravno poroditi se.

i za mene i za mog oca je boldovano kasno  :lol:

AnaK

Ravno 3 minuta i 6 sekundi je bilo potrebno da se na broj hitne pomoći (94) neko javi i primi poziv.  :shout: :shout: :shout:

Ništa lično, ne brinite, pao je neki stariji čovek ovde ispred, pa sam zbog njega zvala.  :crycry:
Janko 23.7.2002.

Finalina

pre neku noc su za 1 sat stigla kola hitne pomoci kada je nas prijatelj imao infarkt, ali zvali su u medjuvremenu da kazu da ne dolaze odmah i cak su trazili da razgovaraju sa pacijentom da bi bili sigurni sta mu je iako on nije mogao da govori ... bili su svi u kuci pribarni i on je imao srece... samo to...

AnaK

Moram sad i da ih pohvalim, kad su se napokon javili, stigli su veoma brzo, 5-6 minuta.
Janko 23.7.2002.

Finalina

a da... udaljenost od hitne do njihove kuce je manja od 1km ... ali tu noc je stvarno bila guzva, ponekad se stvarno dogadja ne stizu...

ma ja ne  mislim da ja nasa hitna losa, ali kada se covek nadje u situaciji sve moze da bude grozno

NenaS

Nakon potrage za EEG aparatom koji radi i hoce da primi pacijenta sa neurologije danas sam imala zakazano u bolnici u G.Toponici (normalno, preko veze). To je oko 13km od Nisa, elem odem ja tamo i poljubim vrata kabineta, zajedno sa svim ostalim zakazanim pacijentima - jer je doktorka pola sata pre nego je trebalo da pocne da radi javila da ne dolazi, a inace radi tu jednom nedeljno. Sreca te sam imala vezu pa namolismo sestru da bar obavi snimanje, a istu ekskurziju treba da organizujem i sledeci utorak, ako se tog puta izvoli pojaviti, da mi procita snimak...
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Finalina

grozno, nenas :kiss1:, ali ta cekanja i ispaljivanja su mi nekako normalna pojava, oduvek bila po drzavnim ustanovama :hm:...e jedino mi tih 13km ne deluje kao neka razdaljina, izvini, ali čak ni za tvoj grad koji nije baš mali :)

Lani

OK, svakom može da pozli ili da mu iskrsne nešto strašno neodložno pa da ne dođe na posao ali majku mu, kako je moguće da neko drugi ne može da je zameni??

NenaS

Ma nije neka razdaljina - ali znaci ili prigradski (seoski) bus, koji ne ide bas svaki cas ili da cimam nekog da me vozi, kao sto sam danas uradila...
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Vila

Neno :bighug:
U Bg do većine klinika imaš gradski prevoz, te nama ni 25 km nije ništa, ali Toponica je, koliko ja znam, selo pored Niša, a prigradski prevoz je obično mnogo ređi od gradskog...
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina