Main Menu

Hejterski topic - lekari!!!!

Started by Unabebili, May 10, 2010, 05:55:37 PM

Previous topic - Next topic

stacka

Una, super :clap:

Ali, totalno je porazavajuce sa druge strane sto si uopste morala pored sve muke koju imas da se bavis i pisanjem zalbe.

:kiss1: za tebe i tatu
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Dada

Najgore je sto se ljudi ocigledno rijetko zale :hm:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Vila

Una, neka si im uterala strah u kosti :clap:

Moj tata ne vidi ni 10 posto, ali onaj kreten na klinici i dalje neće da mu napiše mišljenje za tuđu negu i pomoć, ni za konačnu invalidsku penziju :'(
Samo ga cima, kao nije to konačno stanje... A konačno će valjda da bude kad bude sasvim slep :(

Una, on nosi naočare sa 100-postotnom UV zaštitom, kupili smo ih na Savskom trgu u "Novom životu" (imaš i sajt: http://www.ortopedija-novizivot.co.rs/ )
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

bubi

Meni je strašno to što na ocite stvari mora da se reaguje,da se gubi i vreme i živci.
A garantujem da toj kretenki od dr. nikakvu sankciju nisu uveli i da će nastaviti da se oživljava da sledećeg puta kad neko se bude žalio.

AnaK

Janko 23.7.2002.

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Lani

Dada

Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Glitter

Katastofa  >:(

U Krusevcu je prosle godine u glavnoj ulici auto udario dve devojcice. Iz apoteke (drzavne) izletele apotekarke izvukle decu odvele jednu u apoteku drugu u kola zene koja ih udarila. Donose gaze, dezinfikuju sredjuju i dolazi hitna pomoc. Sve se desilo u dva minuta bukvalno.

cici

emge

:(

ne polažu više hipokratovu zakletvu, ukinuto je u jednom trenutku.... i kao da se to i osjeća :(

Lani

Quote from: Glitter on April 30, 2014, 09:56:41 PM
Katastofa  >:(

U Krusevcu je prosle godine u glavnoj ulici auto udario dve devojcice. Iz apoteke (drzavne) izletele apotekarke izvukle decu odvele jednu u apoteku drugu u kola zene koja ih udarila. Donose gaze, dezinfikuju sredjuju i dolazi hitna pomoc. Sve se desilo u dva minuta bukvalno.

Pa naravno, svako normalan bi tako postupio. Stvarno bre u šta smo se pretvorili...

Glitter

Quote from: Lani on April 30, 2014, 09:58:23 PM
Pa naravno, svako normalan bi tako postupio. Stvarno bre u šta smo se pretvorili...
pa to. Ocekivanja. Previsoka ocito

Lukina mama

videh i ja na fb, strasno...pa i te sestre imaju decu, sestricine....kako bre tako mogu :(  i dr naravno..... strasno :(
Luka ,09 April 2005