Main Menu

Hejterski topic - lekari!!!!

Started by Unabebili, May 10, 2010, 05:55:37 PM

Previous topic - Next topic

martina

u dz u capljini na centrali bio jedan vejsil, javljao se kad je tu, sto cesto nije bio slucaj, jer je preferirao da stoji ispred vrata i posmatra sta se desava, a i kad se javi, prespoji ako mu se da
pa iako tad niko nista nije zakazivao telefonom, a ja sam zvala mamu ili tatu, koji su, oboje, u nekim trenucima bili i direktori doma zdravlja i sefovi sluzbi... vejsilu se moglo.
i onda mi mama da direktni broj direktorove sekretarice, koja je sprat iznad mame, pa kad mi stvarno treba, onda ja zovem tamo, ta zena ode po mamu, mama ostavlja pacijenta u stolici da se meni javi...

a kad je vejsil na bolovanju ( imao je zemlju neku, pa je to bilo u proljece i ljeti) na centrali nema nikoga

hocu reci, sve dok ti ljude ne mozes da otpustis, nema sanse da im ista mozes.
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Unabebili

martina, nema ovde ljudskog lika, ovo je sekretarica i nasnimljen glas  :rofl:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

martina

Quote from: Unabebili on July 19, 2014, 04:47:37 PM
pa neciji je posao da i to radi
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Xe

Quote from: Unabebili on July 19, 2014, 04:47:37 PM
Kod nas rade ljudi u kol centru, daju i savete koga je najbolje zvati, kad, naročito ako si ljubazan i ne nastupiš sa gardom.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Unabebili

Nema veze sa hejtovanjem, ali ima veze sa vrhuncem nosensa:

juce sam isla utatin DZ kod njegove lekarke opste prakse da uzmem UPUT za oftamologa koji ce da mu napise UPUT za leganje u bolnicu 

dakle, UPUT ZA UPUT  :lol: :lol: :lol:

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

anelore

Da, tako sam i ja prosle godine isla po uput od pedijatra za ORL koji pise uput za zakazanu operaciju  :crazy: Samo sto to kod dece valjda ide efikasnije, sve sam za dan zavrsila.

Unabebili

zavrsila sam i ja brzo, za 5 sati,
otrcala u caletovu zdravstvenu jedinicu, dobila uput (za uput  :girl_haha:), otisla u glavni dom zdrravlja i dobila zeljeni uput

ali zamislite coveka od 80 godina koji ne vidi da to mora da radi sam  :girl_sad:

anelore

Ma razumem te Una - ja sam zavrsila za jedno prepodne, u stvari, jer je sve  u istom Domu zdravlja i jer su me sestre na ORL cim sam im rekla o cemu se radi uvele i sve brzo zavrsile. A na oftalmologa u DZ sam onomad podnosila prijavu zastitniku prava pacijenata, ako se secas.
Mi imamo srece da i moji roditelji i roditelji MM jos uvek mogu sve sami da zavrsavaju, sami zakazuju preglede, sami idu po rezultate, ali znam koliko im vremena za to ode. A moja svekrva mora jednom u dva meseca najmanje kod svog hematologa koji radi u bolnici (ima povisene trombocite, godinama, i stalno je na terapiji). I odvaja po par dana da sve upute i analize.

Unabebili

Quote from: anelore on July 30, 2014, 11:24:37 AM
A na oftalmologa u DZ sam onomad podnosila prijavu zastitniku prava pacijenata, ako se secas.

I ja sam  :girl_haha: str. 25  :rofl:

Margarita

Quote from: anelore on July 30, 2014, 11:24:37 AM
A na oftalmologa u DZ sam onomad podnosila prijavu zastitniku prava pacijenata, ako se secas.

Quote from: Unabebili on July 30, 2014, 11:36:10 AM
I ja sam  :girl_haha: str. 25  :rofl:

verujem da sam ja bila prva :girl_haha: jos davne 2011. godine  :lol:

senka

al ste se navrzle na čovka/ženu  :lol: :lol:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

AnaK

Baš sam nešto ovih dana poražena nezainteresovanošću lekara. Mamin partner (da ne kažem moj VD očuh) se od početka godine jako loše oseća, ima problema sa probavom, smršao je skoro 30 kila. Obilazio lekare, razne. Pre par nedelja pošaljem poruku vojki i svojoj kumi, s dve rečenice opisa, i obe mi odmah napišu da je najverovatnije tumor debelog creva i da uradi kolonoskopiju. Niko od 5-6 lekara koje je prethodnih meseci video nije pomenuo kolonoskopiju. A simpotmi su mu toliko školski, da je to strašno  :girl_cray:
I jezivo je da moraš da znaš sve o svemu, ili bar nekoga ko će se potruditi da razmisli.
Naravno, bile su u pravu, uradio je kolonoskopiju privatno, jeste tumor, 9:1 je maligni. I još se ne znaju detalji, ali ne mogu da se ne zapitam koliko bi značilo da je to utvrdio prvi lekar kod koga je išao, pre više od pola godine.
I ako su moje dve doktorke  :kiss1: postavile dijagnozu i preporučile pregled na SMS poruku od 150 karaktera, kako je moguće da svi ostali nisu?
Janko 23.7.2002.

Lani

Strašno. :( :girl_cray: Nadam se da ipak nije prekasno.

kalimero

joj, AnaK, samo da te  :bighug:
sve te razumem, sve......
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter