Main Menu

Hejterski topic - lekari!!!!

Started by Unabebili, May 10, 2010, 05:55:37 PM

Previous topic - Next topic

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Zumbulica

Quote from: AnaK on September 25, 2014, 01:00:52 PM

I jezivo je da moraš da znaš sve o svemu, ili bar nekoga ko će se potruditi da razmisli.

:( :( Strasno stvarno  :(
:bighug:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Dacko

Nisam iznenađena, sve sam prošla s ovim ili onim rođakom, ali zbog toga ne postaje manje strašno. :bighug:

Margarita

uhh :bighug: nadam se da ipak ima vremena da se nesto uradi :kiss1:

disco2000

emge

:( :( :(

ako nisi makar malo u toku, ništa onda :(

monochrome

bubi

AnaK

Nisam ja očajna, čovek mi je drag, mami je važan. Žao mi je njega, ljudski. Ali me prvenstveno prestravljuje onako, na opštem i ličnom noviu tolika nezainteresovanost, ili neznanje, ili oboje.
Janko 23.7.2002.

Pepi

Uopšte nisam iznenađena, ali uopšte. Svašta smo prošli sa sveki, i ako nisi iole upućen, ili nemaš kog da pitaš, ne možeš ništa dobro da očekuješ.  :(
A profesorima na m faksu "savetovali" da malo snize kriterijume...ima li gde više?

Elanor

:bighug:
nisam ni ja iznenadjena :(
nije stvar ni do losih lekara, nego do toga da svako otaljava (ili cak radi) svoj deo posla, a skoro niko ne gleda coveka kao celinu, ni kao coveka
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Vila

potpuna nezainteresovanost, apatija.... a posao im je da brinu o životima ljudi.
s druge strane, i njih tako loše tretiraju :girl_cray:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

kalimero

Quote from: Vila on September 25, 2014, 02:14:02 PM
s druge strane, i njih tako loše tretiraju :girl_cray:

tacno tako, ali to apsolutno nije razlog da se posao otaljava.....ili ga radi ili nemoj, ne mozes "pa, onako" da ga radis.....narocito ako neciji zivot od toga zavisi.....  :sissyfight:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

martina

anak...  :kiss1: :girl_sad:
jeste, ne samo sto ti je zao covjeka, nego kontas da svima to moze da nam se desi. e pa sad, nekad je neminovno, ali u ovom slucaju mozda nije bilo. i da je rezultat isti, uvijek ostaje da sse covjek pita sta bi bilo kad bi bilo
ima tu i do losih ljekara, ima i do opsteg stava. nekad izgleda ko da ljudi idu kod doktora da ih uznemiravaju bezveze... bar tako to, cini mi se, tim doktorima izgleda
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Dacko

Mene tako nervira kad počnu s medijskim akcijama podizanja svesti, pa lekari poručuju ljudima da idu na redovne kontrole kako bi na vreme uočili neku boleštinu, a istovremeno svojim nemarnim stavom doktori uspešno odbijaju čak i one pacijente koji idu kod lekara samo kad im nešto ozbiljno fali i nemaju vremena za šetanje od jednog do drugog, pa na kraju počnu sami da se leče ili, još gore, da se ne leče uopšte.