Main Menu

Hejterski topic - lekari!!!!

Started by Unabebili, May 10, 2010, 05:55:37 PM

Previous topic - Next topic

Blue

Quote from: maripoza on September 11, 2015, 10:50:38 AM
Elaboriraj malo. :) Na sta tacno mislis?

kod mene se mozes pregledati samo ukoliko si na samrti, a kod elanor mozes i ako si hipohonder  :lol:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Glitter

Quote from: Blue on September 11, 2015, 11:05:22 AM
kod mene se mozes pregledati samo ukoliko si na samrti, a kod elanor mozes i ako si hipohonder  :lol:
:rofl1: :rofl1: :rofl1: odlicno sroceno

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Elanor

Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

veki

Malo cu da vas smorim sa prethodne 2-3 godine golgote, ali prave golgote kroz koju smo prolazili.

Svekrva je pre 3 godine pocela naglo da propada i da u sustini ne moze da jede, spava, malaksala, dr iz Doma zdravlja, racunajuci da joj je 70 joj dao da odradi krvnu sliku i posalo je kod fizijatra da je malo izmasira  :wall:
KAd mi je posle 4 meseca priznala da je on ni ne dotakne, i ne daje joj nikakve upute, a na stitnoj se pojavila vidljiva izraslina golim okom, odvedemo je u Ristic, gde nas covek uputi na hitne preglede i kaze nam u najboljem slucaju 15 dana se ceka u drzavnoj, ako ja poguram, ovde ce vas primiti popodne, i da mi spisak uputa da trazim od dr, ali da taj pregled ne cekamo. ELem odvede je mm na to snimanje stitne, a ja u DZ okarakterise me dr kao nevaspitanu, ja ocutim i kazem usput da mi ne pada na pamet da se majem sa rukovodstvom u DZ vec samo sa novinarima, bez reci mi dade sve upute sa spiska i jos mi napise i br telefona na 2 za zakazivanje  :fool:.
U medjuvremenu se ispostavi da jeste izraslina na stitnoj pod upalom i da nije pametno bas da je odmah otvaraju vec da probaju prvo sa lekovima. Posle dva meseca se stitna smirila, taj otok vidno spao, izraslina primetna, ali ne onako da je gusi, hemglobin 65, kaze dr iz Ristica njoj ovo nije od stitne, pozove koleginicu urade UZ i kaze nam da je vodimo odmah u klinicki centar na Gastro. Naravno uput sam dobila jedva uz silno gundjanje, a ona u to trenutku na visinu 1.62 ima 37kg i ne moze da sedi ni da stoji prilicno malaksala, u KCS smo presedeli to popodne niko nije hteo da je primi, a ni sutradan prepodne, jer nema zakazano. Cak sam bila toliko bezobrazna da sam je uvela u ordinaciju u kojoj j edr sedela 20 minuta sama ikoja je pogledala i rekla da nije nista. Kad smo izasli, pozovem koleginicu ciji je zet hirurg i covek jeprimi, pogleda me i kaze daj uput, napise pored nesto i kaze, ona ostaje ti ides po stvari i zameni uput za ovo sto sam napisao. Elem posle 3 meseca je izasla iz bolnice sa dijagnozom metastaze zeluca, zuci i trbusne maramice.

Isla je na hemoterapije, s tim sto poslednju pre godinu dana joj je dr prekinuo jer je pocela da ima tahikardije i drhtavice, ali je kuci otpustena "na licnu odgovornost"  :crazy: ovo se desilo u aprilu

Stanje joj je bilo sve losije, a na preglede je otisla u decembru kad sam opet ja pokucala na vrata u KC
gde nisam ni znala kako da reagujem jer je ordinacija bila prepuna mladih ljudi, mladjih i od mene. Dr mi je rekla da pokusavaju da ih uglave u rasporede sve ali mnogo je tesko i dala mis pisak sta da joj uradimo za pregled i potpisala sam onaj pristanak da mi zakazu za vise od mesec dana.

Na tom pregledu su rekli da ce dobiti jos 4 ciklusa hemo terapije.

U februaru je bila bolnici urgentnog - hitno operisana, ovde smo prvu informaciju o njoj uspeli da dobijemo posle 2 dana, nismo znali ni da je, ni kad je operisana, gde nam je receno da je u toliko teskom stanju da nece preziveti i da su nasli primarni kancer, nazalost prekasno. Prezivela je operaciju, ali smo jedva nalazili nekoga da je pogleda. Poslednjih mesec dana je dobijala infuzije za koje smo morali da kupujemo sve, ali je to mucenje bivalo sve strasnije. Umra je u junu u bolnici 12h posto je hitna odvezla. Saopstili su nam kad smo dosli u posetu, niko se nije udostojio da nas pozove  :blink:

Danas su me zvali iz KC hemoterapija da joj zakazu termin hemo terapije ,
ravno 9 meseci od pregleda na kom je propisana  :wall:

Eto malo smorih, ovo je ukratko, mm nece da ulazi uopste u sve to,
ali je rekao da  ce ne daj Boze da nekom od nas da zatreba,
sedeti bezobrazno ispred sobe i drndati koga stigne dok ne dobije sta treba.

Dacko

Strašno. :bighug: I stvarno je samo da moliš boga da ti ne zatrebaju...

disco2000

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

veki

ja sam sad splasnula, ali sam toliko bila besna
i ocajna, jer mi je bilo strasno koliko ih u stvari
mi kao mi ne interesujemo.

Elanor

Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Xe

:(  Žao mi je što ste kroz ovo morali da prolazite, stvarno se nemoć prosto uvećava takvom nezainteresovanošću i bezobrazlukom  :bighug:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

rafa

10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Pepi

:( :bighug: strašno. slično smo prolazili sa svekrvom.

Unabebili

Veki, bas mi je zao sto tako prolazite sa sveki  :girl_sad:

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

bubi