Neophodna dokumentacija nakon rođenja deteta

Started by disco2000, May 11, 2010, 02:35:24 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Quote from: Marty Maraskino on August 26, 2010, 09:34:43 PM
Ipak ima...
"uverenje Centra za socijalni rad po mestu stanovanja, da majka neposredno brine o detetu za koje je podnela zahtev (dokaz za to je prijavljeno prebivalište deteta na istoj adresi na kojoj je majka);"

E zato  :good:. Meni se nešto mota po glavi da sam ja CSR i tu njihovu papirologiju ostavila za sam kraj.

emge

Meni su izdali uvjerenje bez mog prisustva. Odnio mm juče sve, ona mu dala neki papir da ja potpišem. On taj papir odnio danas i dobio uvjerenje :clap:

Od dokumenata je trebalo:
fotokopije izvoda za svu djecu
fotokopija prebivališta za svu djecu
fotokopija lične karte majke

disco2000

Odradjeno prebivalistte i to na NBgdu... iako je prijavljena na adrresu iz moje lk, moje prisustvo i potpis nisu bili uopste potrebni :hm: samo tatin... zasto, ne znam (grrr)

Sad jos CZSR i Tirsova...

Saska

isto i kod nas, samo sto svi imamo iste adrese. juce odradili prebivaliste.

Saska

marty, nadjoh ovo

Da li je potrebno da su oba roditelja prijavljena na istoj adresi?

Ukoliko ste prijavljeni na različitim adresama, morate se dogovoriti na čijoj će adresi dete biti prijavljeno. Na primer, ako se dete prijavljuje na adresu oca, majka treba da potpiše saglasnost da pristaje da se beba prijavi na tu adresu, a ne na onu koja piše u njenoj ličnoj karti. I obrnuto.

disco2000

Elanor

ja i mm imamo razlicite adrese (u srbiji), pa ih je on bez po muke (i mog prisustva) prijavio na svoju. racunam da je to ipak zbog malog mesta i poznanstava.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Saska

:crycry:  >:(  :crazy: na uverenju o prebivalistu iz ljermontove za minu pise umesto mine ime mm-a sa sve njenim maticnim brojem. srecom, teta u czr nije pravila problem, ali ne znam kako cemo proci u tirsovoj. mi nismo ni primetili. dakle, nista ne moze bez problema

disco2000

Nedelju dana treba Centru za soc.rad u Cvijicevoj... i trazili su licnu na uvid.

Saska

ovi u rakovici danas za sutra, isto trazili moju lk. mi smo se kompletirali, sad jos tirsova

stacka

Meni je u petak stiglo resenje, oko 25og bi trebale da mi legnu parice, valjda retroaktivno 3 meseca.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Saska

mi predali danas u tirsovoj, covece kolika gnjavaza oko papirologije :crazy:

disco2000

Ja jos uvek cekam resenje iz Centra za soc.rad...

disco2000

Rok za podnosenje zahteva za roditeljski dodatak je sa 3 pomeren na navrsenih 6 meseci zivota deteta :turpija: