Neophodna dokumentacija nakon rođenja deteta

Started by disco2000, May 11, 2010, 02:35:24 PM

Previous topic - Next topic

janavi

kako glit na dva različita šaltera
ja na istom (matičar) vadila sve i za sebe i za Vanju
dobar dan, treba mi to, to, to i to
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Lani

Pa da, na licu mesta, ništa se ne čeka.
A za pasoš provereno ne uzimaju originale, tako da ne brini.

Tchi

super hvala, to bi mogla i sa leonom samo jos da proverim da li moze na nbg prvi izvod

Glitter

Quote from: janavi on August 17, 2011, 01:40:39 PM
kako glit na dva različita šaltera
ja na istom (matičar) vadila sve i za sebe i za Vanju
dobar dan, treba mi to, to, to i to
nemam pojma, ja uzela broj, na jednom salteru su mi dali izvod na drugom drzavljanstvo. Mozda je to taj dan bilo tako, jer su sve prosledjivali na isti nacin

Tchi

e dobila sam ih, stigao mu je izvod mogu da podignem i njega i drzavljanstvo

janavi

ako ideš sa detetom u kolicima, ne čekaš red, javiš se samo onoj što stoji kod automata za borjeve, ona te uvede pravo na šalter, ja sam bila prisutna više puta
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

Tchi

e jos jedno pitanje, pise na sajtu: uverenje o državljanstvu Republike Srbije - samo kod prvog izdavanja biometrijskog pasoša, jel to provereno, onda mi za maksu ne bi trebalo da se ne cimam po salterima za placanje jer za leona ne placam nista, a maksa je vec imao pasos koji je istekao

Tchi

i moram jos jedno pitanje, ko je skoro imao bebu, jel imam neku potvrdu sa kojom vadim taj prvi izvod, mm se ne seca da li su mu dali ili samo kazem ime i oni mi daju?

Lani

Bolnica pošalje obaveštenje a mislim da se nosi otpusna lista iz porodilišta ali nemoj me držati za reč.
Nek ponese, ako zatreba.

Tchi

to smo zavrsili, sad treba da pokupim izvod

Glitter

bolnica salje podatke i tek kad posalje onda moze izvod, mislim da je malac imao oko 2 ili 3 nedelje kad smo otisli po to, nisu meni davali nikakvu potvdu i otpusna lista iz bolnice mislim da u ovom slucaju nista ne vredi

Lani

Tchi

e super, hvala, zvala sam ja opstinu gotov je izvod mogu da dodjem po njega

Tchi

janavi

da pitam ovde

treba da idem do CSR za neku potvrdu da se neposredno staram o detetu

zna li neko da mi kaže šta mi treba sve da pripremim odmah? i koliko se čeka?

npr:
izvod iz mkr za dete, verovatno moje rešenje o razvodu, LK pretpostavljam (nadam se ne treba ono odštampano)
šta još?