Neophodna dokumentacija nakon rođenja deteta

Started by disco2000, May 11, 2010, 02:35:24 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Moguće da će ti tražiti i potvrdu prebivališta za Vanju, a LK ako imaš nekog s kim si OK u svojoj banci, možda da zamoliš da ti je očitaju i odštampaju jedan primerak.

janavi

potvrda prebivališta beše ono malo papirče, super da si mi to rekla, ne bih se setila

videću za LK
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Lani

Da, to traže i kad se rodi beba, da imaju kao dokaz da dete živi na tvojoj adresi.
Ja mislim da sam i svoju prijavu prebivališta tada nosila.

Saska

U našem CSR se zakazivalo, možda da ih pozoveš, pa ih pitaš, da ne ideš više puta.

janavi

Quote from: Saska on November 25, 2012, 09:30:03 AM
U našem CSR se zakazivalo, možda da ih pozoveš, pa ih pitaš, da ne ideš više puta.
blizu su mi baš, kod prvog semafora :D

inače poslala sam upravo mail gradskom CSR sa tri dugačka pitanja, živo me zanima hoće li odgovoriti.
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

Pepi

Jano, mi smo prvo morali u sud po potvrdu da nisam lisena roditeljskog prava, pa sa tom potvrdom u csr, ceka se desetak dana, ali su nam izasli u susret i uradili odmah sutra. Isli smo u taj kod tebe na cosku. A u sud preko puta Akse na nbgd.

janavi

Hvala Pepi. Videću sutra šta će mi reći u CSR, srećom pa je sve blizu.

Tchi

moras u sudu da imas odstampanu licnu kartu, ne moze samo kopija, to ti rade po kopirnicama, ima i bas pored cetvrtog jedna u nekoj baraci samo pitanje da li ce da radi kad ti zatreba

janavi

Dobila sam tri spiska za tri razne stvari
ovo nisu ni znali da oni izdaju, posle se ispostavilo da ipak izdaju oni

piše fotokopija lične karte, ako treba odštampano, nek sami štampaju, a imaju oni u csr na stolu čitače LK, videla sam lično.

Iz Suda mi treba to što je Pepi rekla, to idem malo kasnije, samo da sredim sve spiskove šta mi sve gde treba (a sve je dvaput ili triput isto)

A ekstra što su neljubazni

i izvinjavam se što sam uzurpirala temu :kiss1:

Tchi

mene su u sudu vratili da donesem tu ocitanu licnu kartu, pre nego sato dodjes na salter svrati u tu kopirnicu u baraci pored sta ti smeta za svaki slucaj da imas, odstampas pet komada pa sledeci put imas da ti se nadje

Vila

Koliko komplikacija si tom administracijom.... :bighug:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

janavi

Da vam pokažem, za slučaj da nekom zatreba, naručuje se preko neta uverenje u Sudu
piše doneti LK pri podizanju

http://prvisud.rs/uverenja1/parent.php

ja naručila malopre, u ponedeljak će biti na adresi koju sam odabrala.