Main Menu

vrtici u Zemunu

Started by veki, May 13, 2010, 02:49:51 PM

Previous topic - Next topic

veki

pitanje mi postavlja mm kolega, hteli su malu da daju u vrtic
Zvonicica bas blizu ( u Zivka Petrovica, Zemun), pa bi mozda tamo bilo logisticki najbolje.
Imas li neki info za tu Zvoncicu? Kolike su grupe, utisci itd...

ili preporuke za taj gornji deo naselje Save Kovacevic, Glavna i slicno
sve sto imate od inforamcija :)
Hvala

Lani

Pa osim Zvončice, o kojoj ne znam ništa, postoje i ovi od privatnih a da su OK...

ABC junior
Ivin vrtić. Mi smo zadovoljni, lepo rade s decom, insistiraju na zdravoj i organskoj hrani, organizuju sportske dane, ekološke i likovne radionice, pedijatra jednom nedeljno, psihologa po potrebi, engleski dva puta nedeljno, uskoro kreću sa karateom. Ima fino dvorište. Postoji i predškolsko.
http://www.abcjunior.in.rs/vrtic.html

Naše čedo
Ide mali moje drugarice, ona je baš zadovoljna. Tamo su mu slavili rođendan pa sam sve ošacovala natenane, lep je prostor, dvorište ogromno, milina za klince.
http://www.nasecedo.rs/

Roda
On je baš u centru, na Keju...
http://www.vrticroda.com/

Tchi

lani, a sta im radi pedijatar jednom nedeljno? mi nemamo pedijatra koji dolazi, a u drugom vrticu za koji smo se raspitivali rekli su jednom u dva meseca.

Lani

Ništa specijalno, pogleda im grlo, uši, posluša ih stetoskopom i to je to.

Deda

Quote from: Lani on May 13, 2010, 03:49:12 PM
Ništa specijalno, pogleda im grlo, uši, posluša ih stetoskopom i to je to.
Mogu to i ja  :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Lani

Tchi

kako me je maksa ujeo prosle nedelje kad ga je slusala stetoskopom kao pit bul scepao rame i ne pusta, a inace me nikada nije ujeo

Lani

Deda

:girl_haha: , mada znam da tebi nije bilo smesno  :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

veki

prenela sam, sve info, pa ce da obidju ova 3 komada, ako neko ima jos ideja nek dodaje :)

Tchi

ma napravio podliv i prokrvarilo, srecom tek posle ne dok me je drzao, u trenutku nije bilo smesno, posle jeste  :girl_in_love:

Lani

Quote from: veki on May 14, 2010, 09:29:53 AM
prenela sam, sve info, pa ce da obidju ova 3 komada, ako neko ima jos ideja nek dodaje :)

To je manje-više to što se tiče privatnih... a da su u tom kraju koji njima dolazi u obzir.  :)

janavi

od mog druga sin, predškolac, ide u neki mali državni vrtić u Starca Vujadina, oni su jako zadovoljni, ranije je išao negde u gradu (jer su oni radili u glavnoj pošti) ali su ga prošle godine prebacili tu da se upozna sa klincima iz kraja, i oduševljeni su.

nađoh na netu
ALISA, Starca Vujadina 7, tel. 2601-121

to je blizu Karađorđevog trga, a i tamo u Prve pruge/Nikole Tesle/Radića Petrovića ima jedan veliki gde je išla ćerka od moje sestre
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Maki

druzionica-mastaonica u Pinkiju.Sofija ide tamo i mi smo jako zadovoljni.kucam jednom rukom jer drzim olgu,pa cu opsirnije kasnije,ako do sada nisu odlucili.

veki