favorite vs. favourite ..... Especially vs. Specially??

Started by Ivy, May 13, 2010, 08:33:13 PM

Previous topic - Next topic

Ivy

e jbg tvrdoglave smo obije  :crycry:  ja navikla da je po mom  :-X :crycry: :crycry: :crycry: ali nabasah na meni slicnu  :rofl:

:crazy:

kupile smo dvije iste haljine, ona meni rozLe a ja njoj crnu  :innocent:

:rofl: :rofl: :rofl:

Blue

Quote from: Ivy on May 14, 2010, 12:24:42 PM

najlepsi moguci ishod  :turpija:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

maripoza

Taman sledeca opklada u rozLe cipele i rozLe torbu.  :turpija:   :lol:
Old enough to know better, but too young to care.

cici

romi

ima i theater / theatre  :)

za jos jedan par cipela, na primer

Lani

Quote from: Ivy on May 14, 2010, 12:24:42 PM
e jbg tvrdoglave smo obije  :crycry:  ja navikla da je po mom  :-X :crycry: :crycry: :crycry: ali nabasah na meni slicnu  :rofl:

:crazy:

Ja vidim nema te od jutros. Znala sam da si u shoppingu.  :rofl:

Ivy

u cipele i torbe se ne kladim  :stop: :stop: :stop:  garant bi trazila neku moju  :nokti2: :nokti2: :nokti2: ulog je preveliki  :nokti2:  :rofl:

haljinice nisu skupe, dogovor je bio do 30e :trepp:  ali smo probile budzet sa 4 eura vise :rofl: QQ dobro je  :rofl: ko zna sta bi bilo da smo se kladile u cipele  :rofl:

AnaK

Janko 23.7.2002.

maripoza

Nisi ti od juce, Ajvi. Ljudi se obicno klade u cokolade, pa navuku sebi dodatni problem na vagu. :lol:  Ovako lepo zdrav zivot, plus haljinica. Od sad se samo u aljine kladim.  :rofl:

AnaK

E to baš 'tedo da pitam, u šta se kladite? Ja nikad nisam čula da se neko kladi u nešto što nije čokolada, kafa ili, eventualno, ručak/večera :)
Janko 23.7.2002.

maripoza

Ja se do sad kladila samo u one nase teniske photoshopirane medalje. :lol:
I tri puta u pravoj kladionici, na neke fudbalske meceve  :crazy: (to me neki penzioneri navukli :rofl:).   :girl_haha:
Dvaput sam dobila parice. :diva:
Inace se ne kladim.

AnaK

Ja se povremeno kladim, kod takvog nekog nadmudrivanja sa bliskim osobama - u čokoladu, kafu, eventualno odlazak na kolač. Sa mm nekad u ručak/večeru (jer to ionako finansijki sa istog mesta ide, a i završi se uglavnom time ko naručuje i plaća pizzu :rofl:)
Janko 23.7.2002.

Blue

Quote from: AnaK on May 14, 2010, 05:33:27 PM
E to baš 'tedo da pitam, u šta se kladite? Ja nikad nisam čula da se neko kladi u nešto što nije čokolada, kafa ili, eventualno, ručak/večera :)

ja sam cula da se ljudi klade u shamar  :rofl:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

stacka

Quote from: AnaK on May 14, 2010, 05:33:27 PM

Kod nas je standardno - Milka od 300 (sada 250 gr) gr sa keksom :lol:
Inace se kladim jedino sa I.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Glitter

Ja o kladjenju bolje da ne pocinjem. sa zmuom najcesce u 100 jura, ali kad sam bas sigurna :D