Main Menu

Pokloni

Started by Blue, May 14, 2010, 05:00:30 PM

Previous topic - Next topic

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

cici

Tačno sam dobro pretpostavila.

Blue

Quote from: Unabebili on May 14, 2010, 06:44:02 PM
Misliiim , da sama sebi moram da kupim poklon, oterala bih se na jedno  mesto  >:(

:lol:

mislim da sam ja slicna, ali ne zbog toga sto sam izbirljiva, nego zato sto stvarno malo sta od materijalnih stvari moze da me obraduje  :think:

inace sam od onih, koji se bas potrude oko sadrzine (ne pravim nista rucno, uvek kupujem, posto imam dve leve ruke za rukotvorine), medjutim, cesto omanem u pakovanju, ili cak, ne stignem spakovati lepo ili zaboravim na cestitku  :rofl:

i da, sledim neku filozofiju da poklanjam iskljucivo kada za to imam unutrasnju potrebu. to znaci da mogu da odem kod neke osobe deset puta, ne poklonim joj nista, a jedanaesti bez povoda poklonim, itd. totalno, kako mi padne na pamet, nisam uopste u stilu reda radi i nekako se vodim filozofijom da je bolje retko, ali kako treba, nego cesto, ali samo kurtoazije radi. tako isto i bliskoj familiji - kupujem samo kada sam inspirisana.
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Xe

Kad poklanjam, trudim se da pogodim zelje ili potrebe onoga kome je poklon namenjen. Nemam nista protiv ni ako mi kaze da mu trebaju pare, kriza je, treba biti realan. I to je dobro ulozen novac.
Najvise me muci nedostatak novca za stvari kojima bih zelela da obradujem bliznje, a ponekad i ova selendra gde ne mozes da kupis sve sto bi hteo (a ima u BG, recimo).
Kao i sve Vage  :diva: volim da primam poklone, samo sam za njih neuobicajeno, sklona tehnici, pa me odusevljavaju gadgeti (te me je janavi ubola u centar sa SS poklonom  :love32:)
Ako mi neko pokloni pare, zna da cu ih koristiti ili za neku tehniku ili za putovanja (ovo sve pod uslovom da nemam nepredvidjenih troskova).
A knjige volim da dobijam i poklanjam uvek, bez razloga i povoda  :love32:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

cici

Naravno da volim da primam poklone, kakve to veze ima sa vagama :ljut: :rofl: Mene obraduje pažnja, činjienica da me se neko setio, pa bilo to i sa čokoladom ili jednim cvetom nebitno.

Gost51

jednostavno volim poklone

disco2000

Volim, ali... nece me nesto u poslednje vreme :lol: